Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz a leginkább vírusreal...

A Fidesz a leginkább vírusrealista párt? Sokan szidják az intézkedések miatt, de valójában ha ellenzéken múlna, még nagyobb korlátozások lennének?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 13:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Fideszes, de nézzétek meg miket mond az ellenzék. A Momentumos képviselő kötelező oltást akar és összességében szigorúbb intézkedéseket akartak. Nyugaton szigorúbbak, pl teljes kijárási tilalom itt soha sem volt.

Ha én nem akarok korlátozásokat, akkor kit támogassak?

2021. jan. 5. 13:36
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Nm vírusrealista, csak populista. A nemzeti konzultációból látták, hogy a sok birka nem akar szigorú intézkedéseket, és mivel nem akarnak népszerűséget veszíteni, hallgatnak rájuk.

Pedig tudományos kérdésekben óriási hiba a pórnépre hallgatni.

2021. jan. 5. 13:39
 13/26 anonim ***** válasza:
20%

"Nyugaton szigorúbbak, pl teljes kijárási tilalom itt soha sem volt."

Az Egyesült Királyságban élek, itt még a maszkviselés sem kötelező. Legalábbis olyan szempontból, hogy ha valaki egészségügyi okból nem tudja viselni, nem kell neki, és ez teljesen önkényes alapon megy, mivel tisztában vannak vele, hogy rengetegféle egészségügyi állapotnak lehet a velejárója, hogy nehézséget okoz a maszkviselés. Nem úgy, mint Magyarországon, ahol korlátozva van, hogy milyen fajta igazolásokat fogadnak el ilyen helyzetben, és emiatt egy csomó ember egyáltalán nem mehet ki az utcára, mert ők kimaradtak az erről szóló rendeletből.

"A nemzeti konzultációból látták, hogy a sok birka nem akar szigorú intézkedéseket, és mivel nem akarnak népszerűséget veszíteni, hallgatnak rájuk."

A Fideszt soha semmilyen helyzetben nem érdekelte, hogy az emberek mit akarnak. Mindig minden témában az van, amit ők (általában kívülállóként) helyesnek gondolnak, az érintettek véleményére meg magasból tesznek.

2021. jan. 5. 13:45
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

"Ha én nem akarok korlátozásokat, akkor kit támogassak?"

Akkor a Momentumot, ha már őket hozod föl, mint oltáspárti pártot. Mert amint meglesz az elég oltott, nem lesznek korlátozások. Ha a Fidesz ezzel is tököl, mint a második hullám ellen lépni, akkor lehet jövő ilyenkor is ugyanitt fogunk tartani. Ha ügyesek, akkor nyárra leoltják a lakosság legalább felét, és őszre el is tűnik a covid. Ha nem akkor meg még jönnek a mostaninál kisebb de ugyanúgy korlátozásokat hozó kisebb hullámok.

2021. jan. 5. 13:46
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

"A Fideszt soha semmilyen helyzetben nem érdekelte, hogy az emberek mit akarnak. Mindig minden témában az van, amit ők (általában kívülállóként) helyesnek gondolnak, az érintettek véleményére meg magasból tesznek."

Ezt te az Egyesült Királyságból nyilván nagyon jól átlátod, igaz? :)

A Fidesz olyan intézkedéseket hoz, amivel a saját szavazóit kielégíti. Mivel az elég nagy alapból, így simán nyeri a választásokat.

2021. jan. 5. 13:49
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
17, igen, elég jól átlátom, mivel az egész családom Magyarországon él, és vannak LMBT+ családtagjaim is, akik első kézből megtapasztalhatták ezeket a dolgokat.
2021. jan. 5. 13:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"és vannak LMBT+ családtagjaim is, akik első kézből megtapasztalhatták ezeket a dolgokat."

Akkor olvasd el mégegyszer mit mondtam: "A Fidesz olyan intézkedéseket hoz, amivel a saját szavazóit kielégíti"

Külön kiemelnén a SAJÁT SZAVAZÓI részt.

Felteszem az LMBTQ(XYZstb...) rokonaid sose voltak fideszesek.

A konzultációt csak fidesz-szavazók küldik vissza jellemzően.

2021. jan. 5. 13:55
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
#19 nem igaz! Én már 2011 óta nem vagyok fidesz szavazó, el konzultációkat mindig visszaküldtem 10-20x online :D
2021. jan. 5. 15:10
 19/26 Alex Fly ***** válasza:
43%
Ha a "vírusrealista" kifejezés alatt azt érted, hogy a fidesz számára semmi más nem számít, csak a saját hatalmuk biztosítása és képesek akár a teljes lakosságot is feláldozni a saját érdekeikért, akkor igen.
2021. jan. 5. 15:41
 20/26 A kérdező kommentje:
Feláldozni? Nem akarunk korlátozásokat, normális életet akarunk
2021. jan. 5. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!