Most hogy 5000 embert beoltottak és lassan mindenki részére elérhetővé lesznek, be fogod magad oltatni?
Figyelt kérdés
Jelenleg is van raktáron még 35 000 vakcina és csak jönnek és jönnek már.2021. jan. 4. 09:16
1/18 anonim válasza:
Nem, nem érzem magam veszélyeztetettnek.
2/18 anonim válasza:
Nem, mert így is sokan halnak meg
3/18 anonim válasza:
Próbáltom értelmezni a kérdést:arra gondolsz hogy az oltásellenesek meggobdolják magukat,csak azért mert 5000 személyt beoltottak?Akkor sem fogom oltatni magam ha 5millióan beoltatják magukat.Te pedig kérdező primitív gondolatvilággal rendelkezel.
4/18 anonim válasza:
"Most hogy 5000 embert beoltottak és lassan mindenki részére elérhetővé lesznek,"
Morbid humorod van!
5/18 A kérdező kommentje:
"Te pedig kérdező primitív gondolatvilággal rendelkezel."
A kérdés tök egyszerű és nem értem miért bántottam meg vele bárkit...
2021. jan. 4. 09:40
6/18 anonim válasza:
Engem nem bántottál meg.a reakcióm annyi volt hogy kvázi kinevettelek.az viszont meglepő hogy mindezt el kell magyarázni neked,mert szerintem igen könnyű megérteni a leírtakat.
7/18 A kérdező kommentje:
"mert szerintem igen könnyű megérteni a leírtakat."
Neked mégsem sikerült...
2021. jan. 4. 09:49
8/18 anonim válasza:
Szia! Tudom hogy nem népszerű a vakcinapártiság (igen, 2020ban már ilyen szó is létrejött😂), de mivel úgy látom hogy milliókat beoltottak már, Izrael 10%-át mindössze 3 nap alatt, így egyre nagyobb a bizalmam a Pfizer féle oltással kapcsolatosan. És az is nagy mozgatórugó, hogy nagyon szeretném már élni a normális életemet. Ha ez a vakcinával megvalósítható lesz, akkor mindenképpen be fogom oltatni magamat.
9/18 anonim válasza:
Nem.Csak azért,hogy fogyjon a szérum nem.
10/18 anonim válasza:
lol..nekem? Semmi baj,bárki elolvashatja az egész diskurzust,én nem is teszek már hozzá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!