Sajnos ez nagyon igaz. Én 2018ban szavaztam először és mivel egyáltalán nem értettem egyet a régebbi jobbikkal akkor még nem bíztam bennük. Mostmár azt látom hogy bíznom kellett volna Vonában :/
2021. jan. 3. 21:20
12/17 anonim válasza:
Amikor eldőlt, hogy nem Toroczkai fogja vezetni a Jobbikot, átszavaztam a Fideszre.
2021. jan. 3. 21:44
13/17 anonim válasza:
én is 2010-ben és 14-ben még a Jobbikra szavaztam, 2018-ban amikor már látható volt a Jobbik irányváltása én is átszavaztam a Fideszre. Engem is idegesít a korrupció meg sok egyéb dolog, de ettől függetlenül a a gyurcsány-DKjához képest, akikkel most a Jobbik már hivatalosan is összeállt, a Fidesz még mindig főnyeremény. Ha az DK vezette összefogás kormányra azok azonnal behódolnának Brüsszelnek és a nemzetközi cionista nagytőkének/multinacionális vállalatoknak. Azok nem titokban mennének homoszexuális partykra, hanem beveztnék az iskolákban is az LGBT ideológiát. Azonnal lebontanák a határkerítést, mire a szlovákok, szlovének osztrákok építenének kerítést a saját határaikra, mire a migránok Magyarországon ragadnak. Ezen a ponton, már Brüsszel csak rángatná vállát, de persze minden jogállamisági eljárás végetérne, hamár Magyarországon ragadtak a migránsok.
2021. jan. 3. 21:52
14/17 anonim válasza:
Itten vagyok.
2021. jan. 3. 22:37
15/17 anonim válasza:
2018-ban a néppártosodás után kb még mindig ugyanannyi szavazójuk volt, illetve csak marginálisan kevesebb mint 2014-ben.
A radikális réteg(akik amúgy sosem voltak kimondottan sokan, csak belőlük nem jött volna ki 20%) egy része már 2018 előtt átpártolt a Fideszhez/politikailag inaktívvá vált. Azóta pedig a maradék radikális jobbikos is eloszlott a Fidesz és a Mi Hazánk között vagy kiszállt a szavazósdiból mert senki nem elég radikális neki. Bár hozzáteszem nemigazán értem azt aki 2018-ban Jobbik szavazó volt, most meg fideszes és azt állítja nem változtak meg az elvei...A 2018-as Jobbik kifejezetten a Fidesz ellen határozta meg magát.
2021. jan. 3. 22:57
16/17 anonim válasza:
15
A 2018-as Jobbik pont akkor köpte szembe a saját alapító nyilatkozatát. Ehhez képest az akkor szétszéledő szavazóréteg átszavazott ugyancsak a 2 jobbos párt egyikére. Tehát az elvek maradtak a szavazóknál, a Jobbik meg feladta őket.
2021. jan. 4. 10:27
17/17 anonim válasza:
Gyurcsány azért vette be a közös buliba ezt a szerencsétlen Jakabot, hogy hogy szavazatszámban integrálja a jobbik (volt) 20 %-át. Csak a mesterterv ott dől dugába, hogy Jakab pártjának már nem igazán van (lesz)szavazója …. Mert aki “nemzeti jobbikos” volt, az már rég nem tartozik oda, persze kétséges kire fog majd szavazni, de a GYF-vezette moslékra aligha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!