Mit jelent a "szalonkereszténység", "szalonkeresztény" kifejezés?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 16:54
1/5 anonim válasza:
Nagyjából mindent amit a Fidesz képvisel. A hajón kokózós prostizós, homo gang-banges ekizős, pedofilkodó kereszténységet.
2/5 anonim válasza:
Olyan, mint a szaloniszlámság a szélsőbaloldal részéről. Úgy tesznek, mintha Allah nevében gyilkolnának, robbantgatnának, aztán amikor senki nem néz oda, akkor meg tömik a rántott húst meg a sajtburgert a kis tömzsi arcukba.
3/5 anonim válasza:
Az, aki eljár a misére, de nem él keresztény életmód szerint, tehát ilyen "kereszténység light". Nem feltétlen kell hozzá kokózni meg prostizni.
4/5 anonim válasza:
Én eddig csak a szalonidióta kifejezést ismertem.
5/5 anonim válasza:
Papok közt van a legtöbb meleg.
Papneveldében egy női alkalmazott-direkt nem mondok szakmát-mondta hogy rengeteggel volt kapcsolata, meg nekik is egymással. Nem értem mit számít ki hova dugja. 200 éve az országgyűlésen nem hiszem hogy Kossuth vagy Széchenyi azon vitatkozott hogy ugyan a juhászok du...hatnak e juhot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!