Orbán kormány miért nem tudja ezt megadni az embereknek, ezért kell sok embernek külföldre menni?
Mérnökként dolgoztam itthon, 10 évig, mégis alig kerestem vele.
Volt egy albérletem, egy öreg ford kocsim, és örültem ha hónap végén pár 10 ezer ft-ot eltudtam rakni a rosszabb időkre.
Egyszer csak betelt a pohár, mint sok honfitársunknál, mikor minden ismerősöm már külföldre ment, és ott még a 8 általánossal is többet keres, mint én itthon, egyetemi végzettséggel.
Összepakoltam kimentem.
Ruhr-vidékre költöztem.Ami megfogott egyből,egy hét után észrevettem, hogy az emberek itt lazák, nem nézik hogy a hónap végén mit esznek, mert jól keresnek, és az átlag életszínvonal, hát az nem hasonlítható a magyarhoz.Nem lehet tapasztalni a korrupciót, az embereket nem nyomja el a politika annyira.
Egy kisvárosban van egy albérletem,havi 700 euró,innen járok be a 30 km-re lévő egyik nagyvárosba melózni.
Van 13. havi és 14.havi akkor ha a cég egy bizonyos értékhatár fölötti bevételt ért el.
13, és 14. havit simán félrerakom, abból járok mindig nyaralni meg síelni.
Havi fizumat le sem merem írni, mert polgárpukkasztásnak gondolná sok ember.
Mikor felvettek a beszélgetésen kérdezték eddig hol dolgoztam mennyit kerestem, mondtam hogy magyarban és ennyit, hát kiröhögtek.
azt mondták itt a takarító is többet kap, meg neki is van 13. havi amit a cég ad neki.
Orbán adósrabszolgákat akar csinálni az emberekből, hogy csak hónapról hónapra éljenek, és ne tudjanak kibontakozni az országban?
#8 Te a dk székházból írogatsz talán? Fizetnek a hülye kérdésért?
Válaszolj a kérdéseimre inkább!
Ja, hogy az nem megy mert azzal égetnéd magad? Így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!