Mi a véleményetek Gulyás Gergely azon nyilatkozatáról, hogy azért nem oltatják ők be magukat elsőnek, mert nem akarják elvenni a helyet a veszélyeztetettek elől?
20
Kicsit ironikus hogy pont te nevezel retardaltnak amikor te vagy az a személy aki hisz a rendszernek és a közmédiának holott szamtalanul bebizonyosodott már hogy hazudnak.Jo agymosott birka lehetsz ha még mindig hiszel nekik. Rosszabb vagy mint egy kisgyerek akik hisznek a mesékben
Na most tedd fel magad hogy gyikember vagy és próbáld meg bemagyarazni nekem hogy a Föld lapos...IQ huszár
Lássuk csak:
index: [link]
telex:
Hmm... egyik sem a közmédia...
Gyíkember? Laposföldhívő? Szerintem összekeversz valakivel :D tudod én természettudományhoz kapcsolódó munkakörben dolgozó ember vagyok (egész pontosan mérnök), elég nevetséges, hogy ezt pont nekem mondod. Meg úgy igazából azt sem értem, miből feltételezed, hogy laposföldhívő lennék... Nem hiszek semmilyen konteóban, abszolút oltáspárti vagyok... nem kevertél össze saját magaddal?
Az IQ-m köszönöm szépen, rendben van, voltam hivatalos Mensa teszten is, ahol 125 és 129 közötti eredményt értem el. Az intelligenciával nálad lehetnek problémák, legalábbis ez alapján a privát üzeneted alapján mások is belőhetik az értelmi képességeidet:
22
Az index is lényegében a közmédiahoz tartozik,ott is nyomatjak az agymosast.
Hiába vagy mérnök,hiába van akármennyi IQ szintes,attól még hülye vagy.Szegyen hogy mérnök letedre bevetted a Covid árverést és hogy oltás párti vagy.Ennyibol látszik hogy mennyi eszed van
Nem hiszel semmilyen konteoban,csak Szellő Istvánnak és Erős Antóniának a híradóban az RTL Klubon mi? Na mindegy virusrettego,vedd fel a maszkodat és várd rettegve az oltasodat avagy a cukros vizedet
Szerintem a privát üzeneteid mutatják, hogy kinek van problémája az értelmi szintjével. Igen, neked. És ezt mások is látják. Ciki...
Na szia.
24
Te kezdtél sértegetni engem,nyilvánvaló hogy ezek után én is atvaltok bunkó stílusban és olyankor nem finomkodok egy cseppet sem.Ez alapján megítélni valakinek az IQ szintjét nevetséges
Tudod van olyan mondás hogy amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten.Ugyhogy nem kell itt alszenteskedned,ezzel csak saját magadnak mondtál ellent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!