Azt már mindenki elfelejtette amikor a Szlávik azt mondta az iskolák napi 100 alatti halálozási értékkel tarthatóak biztonsággal nyitva?
Az régi mantra hogy a járványt nem az új fertőzöttekkel jellemezzük, hanem az elhunytak/ lélegeztetőn elvők számával.
Szlávik azt mondta még szeptemberben amikor már szintén felmerült az iskolazár, hogy nem kell iskolazár, mert az iskolák napi 100 alatti halálozással biztonsággal nyitva tarthatóak.
A napi 100 alatti halálozás jó rég nem igaz.
Ezt a megjegyzését Szláviknak már mindenki elfeledte?
Csak mert jan 11-én nyitni akarnak és nem értem, mi alapján? 100 alatt vagyunk huzamosabb ideje?
Dehogy vagyunk. Hát akkor?
Sajnálatos dolog, hogy vége a hereverő tanfolyamnak, és vissza kell menni tanulni az iskolába.
Törődjetek bele.
"és vissza kell menni tanulni az iskolába."
Ja úgy február közepe tájékán talán igen.
És ne hidd hogy ezt a diákok sajnálják leginkább....
Nem tudtam, hogy jövőbe látsz.
És de, a diákok sajnálják leginkább.
"Nem tudtam, hogy jövőbe látsz."
nem kell ehhez a jövőbe látni, csak körbe kell nézni. akinek csöpp agya van tudja látja már most is.
Akkor nem érted én mint írtam. Magyarul van, nem bonyolult mégse érted....
Ez már a te bizonyítványod.
Tényként írsz olyan dolgokat, amiknek semmi alapja nincs.
Ez nem az én bizonyítványom, hanem a tiéd...
Legkésőbb január 8-án fog kiderülni, hogy kinyitnak-e az iskolák, addig minden csak spekuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!