LMP-sek! Mi az a demokráciafejlesztés?

sztem szó szerint az, ami a szó maga
azaz fejleszteni a demokrácia színvonalát, mert jelenleg a béka segge alatt van, sőt, megkérdőjelezhető, hogy egyáltalán nevezhető-e demokráciának az, ami ma nálunk van

16:21 ze hülye vagy, már bocsi
mi a baj a toleranciával ??? és a liberalizmussal?
itt már komolyan az a baj, ha valaki épelméjűen gondolkodik

Hogyan akarja fejleszteni? Toleranciával? Ki legyen és kivel toleráns?A főnökömmel? Aki kihajtja belőlem a lelket is,de nem ad pénzt a fizetésnapon,mert ő sem kapta meg a pénzét. Azért elmegy két hétre nyaralni a tengerpartra! Még lehetne sorolni az eseteket!
Ez csak egy szépen hangzó,de megvalósíthatatlan szólam,legalábbis Magyarországon.

Csak úgy ahogy az SZDSZ!
20 évig volt a demokrácia me3gtestesítője, és a kisebbségek hős védelmezője.
Ma meg nézd meg hová jutottak a kisebbségek, és a demokrácia szinvonala az országban.
Az LMP nagyon rosszúl jár ha az SZDSZ nyomdokaot akarja taposni.
Kb ennyi.
A liberalizmusnak meg ma már semmi értelme.
Szép volt jó volt, de elszállt felette az idő.
Mert a kisebbségeknek ma már több joga van mint a többségi társadalomnak. akkora a szabadság, ami már néhány esetben káros. És a gazdasági felfogásról is bebizonyosodottm hogy az állami kontról nélküli tőke, nem fejleszt hanem kizsákmányol. Hogy a neoliberalizmusból pattant globalizmus akkora anomáliákkal van teli, ami előbb utobb háborúhoz fog vezetni sok olyan civilizált helyen, ahol ezt elképzelhetetlennek tartottuk az előző századvég!

lmp a zöld szdsz
én szóba nem állnék velük....

19:05
Mindig azon vagytok kiakadva, hogy fasisztának és antiszemitának titulálják a Jobbikot, akkor ti miért hoztok ugyan ilyen sztereotípiát más pártokról? Én végigolvastam a Jobbik programját, de te nem hiszem, hogy elolvastad az LMP-ét. (Ezért nem tartom őket nácinak sem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!