Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMP-sek! Mi az a demokráciafej...

LMP-sek! Mi az a demokráciafejlesztés?

Figyelt kérdés
Az egyik LMP-s szórólapon láttam valami ehhez hasonlót, és el nem tudom képzeni, hogy mi az. Előre is köszi a segítséget!
2010. aug. 13. 15:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%

sztem szó szerint az, ami a szó maga

azaz fejleszteni a demokrácia színvonalát, mert jelenleg a béka segge alatt van, sőt, megkérdőjelezhető, hogy egyáltalán nevezhető-e demokráciának az, ami ma nálunk van

2010. aug. 13. 16:11
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Továbbfejleszteni liberális diktatúrává, ahol nem elég mindent tolerálni (kivéve a másként gondolkodást, az továbbra is megbélyegzendő), de fesztiválokat is kell szervezni és őrjöngve ünnepelni.
2010. aug. 13. 16:21
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

16:21 ze hülye vagy, már bocsi

mi a baj a toleranciával ??? és a liberalizmussal?

itt már komolyan az a baj, ha valaki épelméjűen gondolkodik

2010. aug. 13. 16:25
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
A toleranciával semmi vaj. A tolerancia annyi, hogy valamit megtűrök, de attól még helyteleníthetem. Amit viszont elvárnak, az ezt is kizárja.
2010. aug. 13. 16:29
 5/17 anonim ***** válasza:
24%

Hogyan akarja fejleszteni? Toleranciával? Ki legyen és kivel toleráns?A főnökömmel? Aki kihajtja belőlem a lelket is,de nem ad pénzt a fizetésnapon,mert ő sem kapta meg a pénzét. Azért elmegy két hétre nyaralni a tengerpartra! Még lehetne sorolni az eseteket!

Ez csak egy szépen hangzó,de megvalósíthatatlan szólam,legalábbis Magyarországon.

2010. aug. 13. 16:43
 6/17 anonim ***** válasza:
21%
Ez a demokráciafejlesztő olyan mint a holokauszt-szakértő (erre is írtak ki pályázatot, itt a gyk-n volt), de lehetne akár toleranciakutató, dzsenderideológus, tesztoszteron-elemző, vagy hogy egy régi magyar foglalkozást említsek, zabhegyező.
2010. aug. 13. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:
43%

Csak úgy ahogy az SZDSZ!

20 évig volt a demokrácia me3gtestesítője, és a kisebbségek hős védelmezője.

Ma meg nézd meg hová jutottak a kisebbségek, és a demokrácia szinvonala az országban.

Az LMP nagyon rosszúl jár ha az SZDSZ nyomdokaot akarja taposni.

Kb ennyi.

A liberalizmusnak meg ma már semmi értelme.

Szép volt jó volt, de elszállt felette az idő.

Mert a kisebbségeknek ma már több joga van mint a többségi társadalomnak. akkora a szabadság, ami már néhány esetben káros. És a gazdasági felfogásról is bebizonyosodottm hogy az állami kontról nélküli tőke, nem fejleszt hanem kizsákmányol. Hogy a neoliberalizmusból pattant globalizmus akkora anomáliákkal van teli, ami előbb utobb háborúhoz fog vezetni sok olyan civilizált helyen, ahol ezt elképzelhetetlennek tartottuk az előző századvég!

2010. aug. 13. 18:37
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

lmp a zöld szdsz

én szóba nem állnék velük....

2010. aug. 13. 19:05
 9/17 anonim ***** válasza:
2010. aug. 13. 19:18
 10/17 anonim ***** válasza:

19:05

Mindig azon vagytok kiakadva, hogy fasisztának és antiszemitának titulálják a Jobbikot, akkor ti miért hoztok ugyan ilyen sztereotípiát más pártokról? Én végigolvastam a Jobbik programját, de te nem hiszem, hogy elolvastad az LMP-ét. (Ezért nem tartom őket nácinak sem.)

2010. aug. 13. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!