Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a világon a...

Magyarországon a világon a 13. legmagasabb az egy főre jutó koronavírusban meghaltak aránya. Elégedettek vagytok?

Figyelt kérdés
Fejlett országok közül egyedül Belgium, Olaszország, Spanyolország, Csehország, Nagy Britannia és Usa van előttük, de ha így folytatódik, akkor nem sokáig.

2020. dec. 31. 16:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem vállalható. Bár nyilván minden életért kár.

Persze aki ebben meghalt, azok 80-90 százaléka hamarosan amúgy is elment volna.

2020. dec. 31. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Ez az eredménye annak, hogy full kamu adatokat közölnek. Az emberek már senkinek nem hisznek. Teljesen átláthatóan kellett volna kezelni az adatokat (nem a személyes adatokat), de akkor ellenőrizhető lett volna, hogy hazudnak-e Orbánék. Ide vezetett a számzsonglőrködés! Én nem vagyok egy politikus alkat, de ez betette nálam az ajtót!
2020. dec. 31. 18:15
 13/22 anonim ***** válasza:
15%
12# ez szép, hogy ideböfögted, de tudsz valami konkrétumot is?? Ha már ennyire ebben hiszel, akkor semmilyen ország semmilyen statisztikáját se hidd el. Csinálj egy saját magad által hamisítottat, Churchill után szabadon 😂😂
2020. dec. 31. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
62%

13, konkrétumot? Hol éltél te az elmúlt hónapokban? Eleve ott kezdődött, hogy nem akarták közölni (!!!) az adatokat arra hivatkozva, hogy személyes adat. Holott senki nem az egyénekre volt kíváncsi, hanem mondjuk a TELEPÜLÉSEKRE.

Itt van néhány példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

DE! Ha nincs kedved ezeket elolvasni, ajánlom beszélj egy egészségügyben dolgozóval. Garantálom, hogy töviről-hegyire elmondja, milyen mocsokság megy. Én itt élek az osztrák határ mellett, követem az ő adatszolgáltatásukat és a németet is. Még az is nyilvános, hogy melyik kórházban hány intenzív ágy és hány lélegeztetőgép szabad! Nemhogy a település!!! Csak a magyarokat lehet így megvezetni, mert nem állnak ki magukért!

2020. dec. 31. 18:36
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Elégedettek vagytok? ... persze, meg elek :)
2020. dec. 31. 18:52
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

14# hát ja...így jár aki a 24.hu- t, meg a hvg.hu- t tekinti szentírásnak...meg a kórházba jogellenesen bejutni akaró Hadházy a példaképe!!

Vicces vagy. De tudod mit, higgy amit akarsz. Nálunk sokkal fejlettebb országokban sem jobb a helyzet.

Több tiszteletet a védekezésben résztvevők számára, és egészségügyi dolgozók számára!!

2020. dec. 31. 19:48
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

Nyuszifül, ha utánanéztél volna, tudnád, hogy nem a 24 meg a hvg veszíti el sorra a sajtópereket, hanem a fideszes valagavége "újságok". TÖRVÉNYSZÉK: [link]

Az, hogy nem akarták közölni az adatokat, szimpla tény. Utánanézhetsz.

Annak is, hogy Ausztriában, Németországban milyen az adatközlés.

Magad is beszélgethetsz egészségügyi dolgozóval. Ennyi.

Nyilván a krumplidat nem azért kapod, hogy a tények érdekeljenek...

2020. dec. 31. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Hadházy nem jogellenesen akart bemenni. Én nem vagyok teljesen ellenzéki (nem tudom mi vagyok), de ő egy országgyűlési képviselő. El is várom, hogy ellenőrizzen, beszámoljon, márpedig Szekszárdon lenne miről sajnos :(
2020. dec. 31. 19:54
 19/22 anonim ***** válasza:
51%

18# "Szekszárdon lenne miről sajnos :("

Hát ezt nem tudom miből gondolod, de nyugodtan mesélj, ne csak bedobj valamint🤐

Viszont én szekszárdi vagyok, ráadásul a kórházi helyzetet elég jól ismerem a munkámból adódóan. Hadházy balhézni ment oda, csak azért, hogy ismét " etesse" a baloldali "hogyan csináljunk mindenáron balhét" projektet.

Szomorú. Ha olyan nagyrabecsült országgyűlési képviselő lenne, amilyen sosem volt, inkább segítene...de neki sem ez az érdeke sajnos.

Elárulom neked, hogy itt Szekszárdon az emberek döntő többsége már nagyon utálja. Nem véletlenül.

2020. dec. 31. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Parázson szoktad sütni a krumplit vagy a krumplipüre a kedvenced ?
2020. dec. 31. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!