Magyarországon a világon a 13. legmagasabb az egy főre jutó koronavírusban meghaltak aránya. Elégedettek vagytok?
Szerintem vállalható. Bár nyilván minden életért kár.
Persze aki ebben meghalt, azok 80-90 százaléka hamarosan amúgy is elment volna.
13, konkrétumot? Hol éltél te az elmúlt hónapokban? Eleve ott kezdődött, hogy nem akarták közölni (!!!) az adatokat arra hivatkozva, hogy személyes adat. Holott senki nem az egyénekre volt kíváncsi, hanem mondjuk a TELEPÜLÉSEKRE.
Itt van néhány példa:
DE! Ha nincs kedved ezeket elolvasni, ajánlom beszélj egy egészségügyben dolgozóval. Garantálom, hogy töviről-hegyire elmondja, milyen mocsokság megy. Én itt élek az osztrák határ mellett, követem az ő adatszolgáltatásukat és a németet is. Még az is nyilvános, hogy melyik kórházban hány intenzív ágy és hány lélegeztetőgép szabad! Nemhogy a település!!! Csak a magyarokat lehet így megvezetni, mert nem állnak ki magukért!
14# hát ja...így jár aki a 24.hu- t, meg a hvg.hu- t tekinti szentírásnak...meg a kórházba jogellenesen bejutni akaró Hadházy a példaképe!!
Vicces vagy. De tudod mit, higgy amit akarsz. Nálunk sokkal fejlettebb országokban sem jobb a helyzet.
Több tiszteletet a védekezésben résztvevők számára, és egészségügyi dolgozók számára!!
Nyuszifül, ha utánanéztél volna, tudnád, hogy nem a 24 meg a hvg veszíti el sorra a sajtópereket, hanem a fideszes valagavége "újságok". TÖRVÉNYSZÉK: [link]
Az, hogy nem akarták közölni az adatokat, szimpla tény. Utánanézhetsz.
Annak is, hogy Ausztriában, Németországban milyen az adatközlés.
Magad is beszélgethetsz egészségügyi dolgozóval. Ennyi.
Nyilván a krumplidat nem azért kapod, hogy a tények érdekeljenek...
18# "Szekszárdon lenne miről sajnos :("
Hát ezt nem tudom miből gondolod, de nyugodtan mesélj, ne csak bedobj valamint🤐
Viszont én szekszárdi vagyok, ráadásul a kórházi helyzetet elég jól ismerem a munkámból adódóan. Hadházy balhézni ment oda, csak azért, hogy ismét " etesse" a baloldali "hogyan csináljunk mindenáron balhét" projektet.
Szomorú. Ha olyan nagyrabecsült országgyűlési képviselő lenne, amilyen sosem volt, inkább segítene...de neki sem ez az érdeke sajnos.
Elárulom neked, hogy itt Szekszárdon az emberek döntő többsége már nagyon utálja. Nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!