Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy felmérés szerint a liberál...

Egy felmérés szerint a liberálisok 40 százaléka nem örülne ha a gyereke mellé roma ülne az iskolapadba. Migráns, zsidó, fekete ülhet csak roma nem? Hol itt a logika?

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 13:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem neoliberális nézet. A neoliberális nézet szerint a cigányokkal semmi probléma nincs, csak szegényeket elnyomják a gonosz magyarok.
2021. jan. 1. 11:13
 32/36 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok neoliberális 😂
2021. jan. 1. 11:15
 33/36 anonim ***** válasza:
62%

"Ez nem neoliberális nézet. A neoliberális nézet szerint a cigányokkal semmi probléma nincs, csak szegényeket elnyomják a gonosz magyarok."

A neoliberális olyan szinten individualistapárti, hogy természetesnek tartja a társadalmi egyenlőtlenségeket, majd aki jobb életre vágyik, meg is teremti magának és kész. Gyakran az emberi jogok is lazulnak a nézet alatt és főleg gazdasági aspektusra kell gondolni.

De legalább libsizhettél egyet...

2021. jan. 1. 11:26
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor mégis neoliberális vagyok 😂😂
2021. jan. 1. 11:41
 35/36 anonim válasza:
33%

Valamilyen szinten a romákat megkövezték azzal h büdösek, buták stb. Ez nem a bőrszíntől függ de a romáknak van egy jellegzetes természetük legalábbis Szerintem nálunk az osztályban az összes roma származású ember ilyen makacsos természettel rendelkezi,sokszor vissza szólnak a tanárnak,

megverik és az iskola wcben sxelnek stb. De mondom ez nem ettől függ bármelyik ember ugyan ezeket tudja csinálni. Ez a saját megfigyelése. Illetve elnyomva érzik magukat és lázadnak.

2021. jan. 1. 17:30
 36/36 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vagyok liberális, de a gimiben volt egy padtarsnőm, zsidó. Nem volt vele bajom. Szeretett nevetni.
2021. jan. 2. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!