Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon jan. 11-től vége a...

Vajon jan. 11-től vége a vészhelyzetnek?

Figyelt kérdés
nagyon jó lenne már, ha eltörölnék az éjjeli tilalmat meg az utcai maszkhasználatot..
2020. dec. 30. 19:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9. amúgy igen, milyen furcsa:D remélem olyan jót nyaral mint nyáron
2020. dec. 30. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Itt akkor van hullám ha az operatív törzs úgy dönt. Amig a kórházigazgatóknak miniszteri rendelet tiltja az hiteles adatok kiadását és csak azt a semmitmondó kozmetikázott lószart mutogatják a kormány honlapon a jó isten se tudja mi a valós helyzet.
2020. dec. 30. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
Engem pont nem zavar, hogy nem lehet éjszaka bóklászni, meg maszkot kell hordani.
2020. dec. 30. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Zárt közösségi térben a maxhasználat biztosan kötelező lesz (legalább) addig, amíg mindenki meg nem kapja az oltást, aki kérte. A maxhasználat a már oltottakra is vonatkozik egyelőre.

Kültéren, hát, nem tudom, de én három előnyét is látom: 1. megvédene covidtól, náthától, ha a szembejövő hirtelen akkorát tüsszentene, mint egy ház, 2. kicsit véd a szmogtól, 3. kevésbé érzem a hideget is.

Az éttermek, konditermek lehet, hogy megnyílnak a beoltottak számára.

Családi, baráti összejöveteleken létszámkorlátot eddig se nézte senki, max. ha bejelentette a szomszéd, hogy nem tud aludni, akkor járulékosan ezért is büntethettek (ha volt ilyen egyáltalán).

A kijárási tilalmat azonban jó lenne, ha átgondolnák, mi értelme, mert így is mindenki ott alszik, ahol akar, akár naponta másnál, amit el akar intézni, úgyis elintézi, csak így nem egész estére széthúzva, hanem pl. fél héttől jókora tumultust okozva az áruházakban. Az utca talán a legbiztonságosabb hely, ugyan mivel veszélyesebb 8 után sétálni vagy futni, mint 8 előtt?!

2020. dec. 31. 00:10
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Előző vagyok,

utcán, ha nincs tőlem 10-20 méterre senki, és a házak sem a járda szélénél állnak, ja és még a levegő se rossz, ált. lehúzott maszkkal közlekedem.

Ha valaki közelebb kerül, akkor biluxozok.

2020. dec. 31. 00:17
 16/17 everlight ***** válasza:
31%
Az utcai maszkhasználattal kapcsolatban annyit,hogy nincs aki ellenőrizze,meg nem ér semmit a maszk,én rendőröket is láttam már az utcán maszk nélkül,ha még ők se tartják be akkor a népet miért érdekelné?De a gyáva hipohonderek ne féljenek a következő évben is érvényben lesz minden szar korlátozás.
2020. dec. 31. 04:37
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Betegek vagytok korlátozásfetisiszták. Igazi covidfasiszták. Ilyenek őrizték a lagereket a világháborúban, aztán mondták, hogy ők semmiről nem tudtak.
2020. dec. 31. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!