Pár ezer forint emelést is sajnálnak a magyar vállalkozók(50 ezres KATÁS adójukkal lol) a dolgozoktól hogy lehet Romániában Szlovákiában erre a pénz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 18:04
11/17 anonim válasza:
"most voltam Kassán,és Gyuláról nézve kész kánaán.cég hegyeket láttam,nagyobb gyárakat." Azért nem gondolod, hoyg egy 240 ezres nagy várost meredek összehasonlítaniegy 30 ezres kis várossal?
12/17 anonim válasza:
"A magyar államadósság éppen elég magas, nem kell a semmire hitelt felvenni"
Ahhoz képest idén csak sikerült 2,5 milliárdos euróhitelt felvenni.
13/17 anonim válasza:
Fejlődő jóléti társadalmakhoz ne hasonlítsuk már az országot....Itt munkaalapú orbánizmus van!
14/17 anonim válasza:
"most voltam Kassán,és Gyuláról nézve kész kánaán.cég hegyeket láttam,nagyobb gyárakat." Gyulával összehaosnl´<itva nézve Miskolcon is nagy gyárak vannak meg céghegyek....
15/17 anonim válasza:
Hogy érted, hogy sajnálják a vállalkozók a dolgozóktól a fizetésemelést? Miért sajnálnák? Vagy te egy KATA-s vállalkozó alkalmazottja vagy és konkrétan ő sajnálja tőled?
16/17 anonim válasza:
Románia adóssága már két 3 éve is nagyobb volt, mint földterületének értéke, és most is hitelre várnak.
17/17 anonim válasza:
Nincs itt normális vállalkozó. Egyik sem szeret fizetni. Felesleges is tömni őket pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!