Gyurcsányék, az egész baloldali elit be fogja magát oltatni. Ugye, beoltatjátok magatokat?
Van eszükben megfertőzni a családjukat, belepusztulni a járványba.
A Politico című, brüsszeli lapban nyilatkozott többek között Krekó Péter, aki a következőket mondta:
„A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”
.
Tehát, azért nyomják a propagandát, hogy ne oltassátok be magatokat, mert akkor még többen halnak meg. Akát ti is. Mert ti sem számítotok, csak az, hogy a járvány minél tovább tartson. Ezért nem szavaztak meg egyetlen egy járvány védelmi törvényt és rendeletet sem. A Covid nem kérdezi a pártállásodat, hanem támad, s ha úgy adódik, akkor elveszi az életedet.
Karikó Katalin, az oltás feltalálója:
"Eddig soha nem hagytak még jóvá RNS-alapú vakcinát, de a prototípusokat több mint 10 éve használják, például a rák ellen a klinikai vizsgálatok során, és biztonságosnak bizonyultak. Az általunk használt messenger RNS összetétele megegyezik azzal, amelyet az emberi szervezet saját maga készít a saját sejtjeiben. Az oltás teljesen természetes és növényi nukleotidokból készül.Nincs benne sem magzati, sem állati eredetű sejt, semmilyen vegyszer."
"Viszont a bizalmatlanság elég nagy fokú,"
Mert már telekampányolták a tájékozatlan emberek agyát. Ha jót akarnak maguknak meg a családjuknak, akkor beoltatják magukat. Folyamatosan jönnek a szállítmányok. Mindenkinek lesz. A józan észre kell apellálni.
1-esnek!
Megmondták, hogy a másik kettő csak tartalék, mert az EU osztja, és mindenre fel kell készülni. Tudjuk, hogy akár ebben is képesek keresztbe tenni az országnak. A Pfizert kapja minden jelentkező.
2-es!
Ha kötelező lenne, akkor azért ágálnál?
7-es!
Te ne akard megszabni, hogy miről és milyen véleményt nyilvánítunk.
Nem kötelező hozzászólnod. Te azt csinálsz, amit akarsz, a következményei is a tieid lesznek. Ne akarj itt cenzúrázni.
Nyilvanítunk?egyes számban fogalmazz már,ne más nevében!mert utóbbi esetben az én véleményem is számít,ami homlokegyenest eltér a tiédhez képest.te pedig maradj a tényeknél és ne ferdíts.és akkor én sem akarok majd cenzúrazni.
Mindenki azt csinál amit akar,a következményeket mindenki maga viseli!az is aki beoltatja magát,és az is aki nem.ebben legalább egyetértünk..
Neked semmiképpen sincs jogod cenzúrázni. Nem kell hozzászólnod a témához, ha nem tetszik. Vagy lehet ellentmondani, de cenzúrázni nincs jogod.
Ahhoz van, hogy azt mondd: nem oltatod be magad.
Nekem meg jogom van azt mondani, hogy aki jót akar magának és a szeretteinek, az beoltatja magát.
De mondok én mást is: ha repülni akarsz, lesz olyan légitársaság, amelyik nem vesz fel, csak oltási igazolással. Vagy lesz olyan munkahely, amelyik nem kockáztatja, hogy karanténba kelljen vonulniuk a dolgozóknak, mert vannak, akik fertőznek. Stb., stb.
Ezeket meg kell beszélni, át kell gondolni.
Nem kötelező részt venned a beszélgetésben. A véleményed szabad. Azoké is, akik nem értenek veled egyet. Látod, nagy különbség kettőnk között, hogy én elfogadom, hogy neked ellenkező a véleményed. Te nem fogadod el, hogy nem más a véleményem, és azonnal cenzúrát akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!