Miért előítéletesek az emberek az orosz vakcinával?
Ha az orosz vakcina miatt lenne véletlenül vmi bajunk, akkor raznank az oklunk hogy ejj kommunista oroszok csak a rosszat teszik, ha viszont az amerikaitol lenne valami bajunk dalolva mondanak h nem baj amerikai barátaink?
Miért csak az oroszokat kopkodik?
Ugyan már, 2 tetves hónapig ki lehet bírni alcohol nélkül... vagy nem hallottak még az üdítőkről, tejről és még sorolhatnám :)
Csak engem zavar ez az egyre jobban tersedő ragály, melynek követői átírják a magyar szavakat angolra vagy angolosítottra?
alcohol
Putin
Syberia
Nehéz leírni normálisan, hogy alkohol? :D
Pedig a Nyugatról betörő németnek még az Árpádok alatt ajtót mutattak, hogy a keletieknél miért fürödtünk be rendre, azt nem értem. Jó, Hunyadiak alatt más volt a katonai helyzet, de akkor inkább védelemre álltunk be.
Írhattam volna szeszt is, na bumm :D
#24, én nem vagyok alkoholista, de novemberben a száraz novembert is nehéz volt megtartanom, nem hogy 2 hónapig ne igyak egy csepp alkoholt se. :D
Amúgy tényleg ritkán iszom. Heti 1-2X megiszok egy üveg bort (amilyet én iszok, az ráadásul csak 0,5 liter)
Nemrég esett ki az ablakon vezető koronavírus kutató Oroszországban....
Sajnos egy olyan országban ahol ellhalganak dolgokat, nem bízhatsz meg az eredményben. Tényleg jó a vakcina vagy csak mindenki kiesett az ablakon aki elmondta volna hogy nem jó?
Persze amerikai is lehet szar ( én nem is oltatom be magam) de nyilván egy olyan tudós csapatban jobban bízok akik kimondhatják a valóságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!