Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért előítéletesek az emberek...

Miért előítéletesek az emberek az orosz vakcinával?

Figyelt kérdés

Ha az orosz vakcina miatt lenne véletlenül vmi bajunk, akkor raznank az oklunk hogy ejj kommunista oroszok csak a rosszat teszik, ha viszont az amerikaitol lenne valami bajunk dalolva mondanak h nem baj amerikai barátaink?

Miért csak az oroszokat kopkodik?

2020. dec. 29. 16:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%
19! Még csak nem is igaz, mert valójában az Észak-Atlanti áramlás hozza hazánkba a legtöbb meleg levegőt, anélkül 2.5 fokkal alacsonyabb lenne az átlaghőmérséklet. Szóval még csak azt sem értem, hogy honnan jön ez a duma, mert nem igaz. Mellesleg, tatár, török, besenyő, román, orosz ez mind nyugat felől tört az országra...ja nem.
2020. dec. 30. 17:47
 22/32 anonim ***** válasza:
84%
Az alap probléma, hogy az oroszok technológiailag megragadtak a 60-as évek szintjén. Ezek után senki nem oltatná be magát azzal az izével amit politikai nyomásra ki sikerült f0sni pár alul fizetett középiskolai biológia tanárnak.
2020. dec. 30. 17:50
 23/32 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem lehet rá inni 2 hónapig :D
2021. jan. 1. 17:11
 24/32 anonim ***** válasza:

Ugyan már, 2 tetves hónapig ki lehet bírni alcohol nélkül... vagy nem hallottak még az üdítőkről, tejről és még sorolhatnám :)

2021. jan. 1. 18:44
 25/32 anonim ***** válasza:

Csak engem zavar ez az egyre jobban tersedő ragály, melynek követői átírják a magyar szavakat angolra vagy angolosítottra?

alcohol

Putin

Syberia

Nehéz leírni normálisan, hogy alkohol? :D

2021. jan. 1. 18:46
 26/32 anonim ***** válasza:

Pedig a Nyugatról betörő németnek még az Árpádok alatt ajtót mutattak, hogy a keletieknél miért fürödtünk be rendre, azt nem értem. Jó, Hunyadiak alatt más volt a katonai helyzet, de akkor inkább védelemre álltunk be.

2021. jan. 1. 18:50
 27/32 anonim ***** válasza:

Írhattam volna szeszt is, na bumm :D

2021. jan. 1. 18:51
 28/32 anonim ***** válasza:

#24, én nem vagyok alkoholista, de novemberben a száraz novembert is nehéz volt megtartanom, nem hogy 2 hónapig ne igyak egy csepp alkoholt se. :D

Amúgy tényleg ritkán iszom. Heti 1-2X megiszok egy üveg bort (amilyet én iszok, az ráadásul csak 0,5 liter)

2021. jan. 2. 00:54
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég esett ki az ablakon vezető koronavírus kutató Oroszországban....

Sajnos egy olyan országban ahol ellhalganak dolgokat, nem bízhatsz meg az eredményben. Tényleg jó a vakcina vagy csak mindenki kiesett az ablakon aki elmondta volna hogy nem jó?

Persze amerikai is lehet szar ( én nem is oltatom be magam) de nyilván egy olyan tudós csapatban jobban bízok akik kimondhatják a valóságot

2021. jan. 2. 17:47
 30/32 anonim ***** válasza:
5 ös.Képzeld érdemes megnézni milyen országot támogatsz azzal hogy vakcinát adatsz be onnan.Ez szimpla racionalitás és elvek.Még politika se kell hozzá.EGyszerüen látod az "értékrendjét"
2021. jan. 14. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!