Orbán Viktor fanok! Mit szóltok ehhez?
Hogy "kedves" vezérünk Putyinnal együttműködve le akarja kapcsoltatni a Facebookot az országban?
Csak arra nem gondol, hogy már mindenkinél van VPN 😂.
Hadházy írásának egy része igaz, már máshol is megírták, de az, hogy a facebookot emiatt betiltanák, az már a saját fantazmagóriája.
Hülye lesz a kormány betiltani a facebookot, ha egyszer ott ér el rengeteg embert. Ezzel szemben az új magyar közösségi oldal csak egy kezdemény, ahol se felhasználók, se olyan funkciók nincsenek, amilyenek a facebookon már adottak (mert sok idő és befektetett munka kell, amíg egy ilyen rendszer felfejlődik). Az öncenzúrázásra pedig rá lesznek kényszerítve, mert törvény kötelezi erre az oldalakat (az oldalak felelnek a felhasználóik megnyilvánulásaiért). Ami érdekesség, hogy a fiatalok körében már nem trendi fent lenni a facebookon (a tiktok és a hasonló alternatív oldalak most a trendik), a facebook éra hanyatló ágában már borítékolható az újabb, szociális hálót építő oldalak bukása.
"Egyébként nem is lenne kár a facebookért, semmi szükség nincs rá, a sok konteós idióta teljesen tönkretette."
Hát én évente 1x 2x lépek fel rá, de tény az a sok szenny, idiotaság ami ott terjed fájdalmas mikor osztják h "nem fogod elhinni" feláll a hátamon a szőr a sok hülyétől. Az internet legnagyobb hátránya h a hülyeség jobban terjed rajta.
Én azt nem értem, hogy hogyan lett ilyen népszerű a Hundub
Én màr 2 honapja tudok róla, mutogattam is sokembernek, de hirtelen most lett felkapott, hogy tényleg, amugy ez letezik. Lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!