A Fidesz mit fog tenni annak érdekében, hogy kialakuljon a nyájimmunitás?
A lakosság 60%-át be kellene oltani ehhez, de ez nem fog menni. Jó, ha 30% beoltatja magát.
Mi lesz a terv?
"Akkor megvan Orbánék terve."
Ez nem orbánék terve, hanem a WHO-é.
#23 "Beleolvastam a cikkbe, de engem ezek a magyarázatok nem győznek meg."
Aha. Szóval nem is vagy hajlandó megismerni a valóságot, az érveket, azt sem tudod mi van benne, mert nem is érdekel.
De persze neked van igazad, azt mások fogadják el.
van egy hülyeség a fejedben és még véletlenül sem vagy hajlandó arra hogy valódi tudásod legyen a véleményalkotáshoz. Innentől nincs miről beszélni veled.
"Szóval nem is vagy hajlandó megismerni a valóságot, az érveket, azt sem tudod mi van benne, mert nem is érdekel."
Persze, hogy nem érdekel. A cikk arról akar meggyőzni, hogy a fél év alatt összekotyvasztott vackot adassak be magamnak. Mivel nincsenek olyan kémiai és biológiai ismereteim, mint a tudósoknak, ezért ez az egész vallási alapon működik. Hiszek-e tudósoknak, akiket talán a kormányok kilóra megvettek, vagy nem?
Nem hiszek nekik.
Ha te úgy döntesz, hogy beadatod magadnak akkor majd 1 év múlva is írj ide, hogy makk egészséges vagy-e! Az nagyobb bizonyosság lesz nekem.
#29 EL SEM OLVASTAD, akkor honnan tudod hogy mi van benne?
Ez a lényeg hogy nem is nézed meg mert te már eldöntötted magadban mit hiszel és semmit nem vagy hajlandó megismerni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!