Szerintetek mennyire tartják majd be az emberek a víruskorlátozásokat szilveszterkor?
Nem rosszból, de amikor meglátom azt a szót hogy vírus, elkap az öklendezés.
Nem igaz hogy erről szólt az egész év, de még mindig vannak olyanok akik ezzel vannak elfoglalva. Ez a betegség, nem a korona vírus.
Nem tudom, hogy városban hogyan lesznek a szilveszteri bulik, de itt falun kb ugyanúgy fognak a házibulik zajlani, mint máskor. Csak az utcákon fel-alá járkálva fognak kevesebben petárdázni.
Eddig sem 50 fős volt az átlag házibuli, de most sem fogják a 11.-nek azt mondani, hogy ő már ne jöjjön. Arra meg nincsen ember, hogy a rendőrség minden házba ellenőrizze, hogy kik és hányan vannak ott, na meg a kormány népszerűségét sem emelné, ha ezen izmozna(10 fő alatti házibuli jogi szürke zóna, ha akarnak büntetnek érte, ha akarnak nem, szerintem elnézők lesznek). A szórakozóhelyeket viszont biztos, hogy keményen megbüntetik, ha azok próbálnak kinyitni szilveszterre(ezekből nincs is annyi, hogy ne tudja városonként egy járőrpár végig ellenőrizni őket egy este alatt).
Ettől függetlenül én nem rendezek idén házibulit, mert három házzal odébb lakik nálunk egy olyan nő, aki rendes években is képes egy házibulira rendőrt hívni, ha éjfél után még szól a zene és az kihallatszik.
Mivel nem lesz tűzijáték, tök felesleges kimenni a hidegbe, amikor itthon jó meleg van :)
Szerintem kevesen lesznek kint, ha lesznek egyáltalán, mert a rendőröknek feladata lesz a büntetés. Már van kamera mindenhol, simán vissza lehet nézni, hogy hol mi történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!