Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyire tartják...

Szerintetek mennyire tartják majd be az emberek a víruskorlátozásokat szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Egyre több Facebook csoportban látom, hogy szerveződnek kisebb-nagyobb szilveszteri bulik. Szerintetek hogyan fog lezajlani az idei évbúcsúztatás?
2020. dec. 28. 13:25
A kérdező szavazást indított:
Mindenki otthon marad 8 után
Az emberek utcára mennek, a rendőrség szemet huny felette
Az emberek utcára mennek, rendőrségi összecsapások várhatók
Orbán a kedvezőbb adatok hatására szilveszter estére feloldja a kijárási tilalmat
28 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
2020. dec. 28. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
2020. dec. 28. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Rengetegen fogják a kis balhéjukat csinálni, aminek az eredménye 1-2 hét múlva meg is lesz, így sokan kártérítésért fognak epekedni, hogy "Én ezt nem is hallottam...", "Elromlott épp akkor a TV-m, a rádióm, a netem, amikor az intézkedéseket mondták...", azaz a szokásos "Mindenki hibás, csak én nem" műsort fogja futtatni a kipcsak népünk.
2020. dec. 28. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Nem rosszból, de amikor meglátom azt a szót hogy vírus, elkap az öklendezés.

Nem igaz hogy erről szólt az egész év, de még mindig vannak olyanok akik ezzel vannak elfoglalva. Ez a betegség, nem a korona vírus.

2020. dec. 28. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom, egyre kevesebb a hiszékeny birka, ezért szerintem nem nagyon fogják betartani. A rendőrök is tudják, mekkora baromságokat kellene betartatniuk, és a legtöbbjüket nem érdekli.
2020. dec. 28. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy városban hogyan lesznek a szilveszteri bulik, de itt falun kb ugyanúgy fognak a házibulik zajlani, mint máskor. Csak az utcákon fel-alá járkálva fognak kevesebben petárdázni.

Eddig sem 50 fős volt az átlag házibuli, de most sem fogják a 11.-nek azt mondani, hogy ő már ne jöjjön. Arra meg nincsen ember, hogy a rendőrség minden házba ellenőrizze, hogy kik és hányan vannak ott, na meg a kormány népszerűségét sem emelné, ha ezen izmozna(10 fő alatti házibuli jogi szürke zóna, ha akarnak büntetnek érte, ha akarnak nem, szerintem elnézők lesznek). A szórakozóhelyeket viszont biztos, hogy keményen megbüntetik, ha azok próbálnak kinyitni szilveszterre(ezekből nincs is annyi, hogy ne tudja városonként egy járőrpár végig ellenőrizni őket egy este alatt).

Ettől függetlenül én nem rendezek idén házibulit, mert három házzal odébb lakik nálunk egy olyan nő, aki rendes években is képes egy házibulira rendőrt hívni, ha éjfél után még szól a zene és az kihallatszik.

2020. dec. 28. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Mivel nem lesz tűzijáték, tök felesleges kimenni a hidegbe, amikor itthon jó meleg van :)

Szerintem kevesen lesznek kint, ha lesznek egyáltalán, mert a rendőröknek feladata lesz a büntetés. Már van kamera mindenhol, simán vissza lehet nézni, hogy hol mi történt.

2020. dec. 28. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Én semennyire. A többiek meg nem érdekelnek.
2020. dec. 28. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
"Nagyapa! Egyszer élünk!"
2020. dec. 28. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!