Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van így az oltásnak...

Mi értelme van így az oltásnak egészséges, fiatal emberek esetén?

Figyelt kérdés

“Elmondta, hogy akiket beoltottak, azok is képesek megfertőződni és továbbadni a vírust, de nem produkálnak tüneteket. Ezért továbbra is hordani kell a maszkot és tartani az egyéb intézkedéseket. Falus számításai szerint 3 millió embert kell beoltani, 2 millióan átestek rajta.”

[link]

2020. dec. 28. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Csak úgy mellékes megjegyzés, hogy aki Izraellel kapcsolatos dolgokat lepontoz, az antiszemita. Készítsétek a csíkos ruhát, Zuckerberg ezt nem fogja szó nélkül hagyni!
2020. dec. 28. 12:13
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem már közel állunk a nyájimmunitáshoz, azért csökken meredeken az új fertőzöttek száma. Már csak azért is, mert legalább egy évig szabadon terjedhetett a koronavírus úgy, hogy nem is tudtunk róla.

(Aki nem tudná: 2019 márciusában már Európában volt a vírus. [link]

2020. dec. 28. 12:15
 13/23 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
34%
Kedves kérdező, segítek értelmezni a mondatodat: ha beoltanak, nem kerülsz kórházba, nem halsz meg, bár továbbra is fertőzőképes maradhatsz.
2020. dec. 28. 12:51
 14/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
71%

"Szerintem már közel állunk a nyájimmunitáshoz, azért csökken meredeken az új fertőzöttek száma."

Akkor mégsem azért lett kb a haramada az új bizonyított(!!!) fertőzöttek száma, mert nem egész haramdannyi tesztet végeztek az ünnepek alatt? A korábbi 10 000 fölötti teszt helyett még 4000-et sem.

2020. dec. 28. 12:53
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem semmi. Én sem fogom beadatni.

Most gyertek nyugodtan lepontozni, nem bánom, de engem nem érdekel az egész, fiatal vagyok, egészséges vagyok, annyira kicsi az esélyem belehalni hogy nem nagyobb mint a vakcina egy esetleges nem várt hosszútávú mellékhatásába. (pedig annak sincs nagy esélye).

2020. dec. 28. 12:59
 16/23 anonim ***** válasza:
27%

Ha belegondolsz, az oltás arról szól, hogy nem betegedsz meg. Valószínűleg nem fogod milliárdszámra gyártani a vírust, és mint beoltott ember nálad meg fog szakadni a fertőzési lánc. És ez jó.

Mi, értelmes emberek azért fogalmazunk feltételes módban, mert ez az állítás még nem bizonyított. Ugyanis a tudomány cska azt fogadja el tényként, amit számszerűen megtapasztal. Jelenleg az oltás biztonságosságára és hatásosságára vannak számadataink.

Ettől függetlenül minvel naponta sok száz honfitársunk hal meg emiatt, nincs más lehetőség, mint a fertőzötteket elszigetelni és OLTANI.

Egyébként szerintem a valós magyar fertőzöttség inkább 10-15 százalék, és a ksh alapján számolt halálozás 22-25 ezer fő. Szóval te is kiszámolhatod, hogy mire lecseng a járvány, lehet 60-100 ezer fő halottunk (ha nem omlik össze az egészségügy). Ha összeomlik, ennél lényegesen több.

VAAAAGY beoltatjátok magatokat és nem lesz annyi halottunk.

És tényleg ki kéne szelektálni az oltástagadó tróger szélsőségeseket innen.

2020. dec. 28. 13:07
 17/23 anonim ***** válasza:
66%

#15 Az ünnepek alatt elvégzett teszteknek még alig-alig van eredménye, Bécike :)

#17 Már megint mind meghalunk? Kicsit unalmas már, hogy tavasz óta folyamatosan halunk megfele :)

2020. dec. 28. 14:18
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
#17 akkor se oltatnám be magam ha a rettegők Észak-Koreai módszerekkel kinoznának.
2020. dec. 28. 15:58
 19/23 anonim ***** válasza:
70%
Semmi. -Már csak azért is így gondolom, mert az emberek életvitelén semmit nem fog változtatni a vakcina beadatása. Például szükség lesz továbbra is a maszkra. Az egyetlen mód, amivel meg lehet fékezni a vírus terjedését és végérvényesen fel lehet számolni, hogy az emberek nem járnak társaságba, ill. betartják a higiéniai szabályokat. -Vonatkoztassunk most el attól, hogy a behurcolás ellen mit lehet tenni!... Attól viszont nem félek, hogy az emberek képesek lesznek ezt belátni és képesek lesznek ennek érdekében együttműködni, - pedig nincs más megoldás, mint szeparáció és kivárás.
2020. dec. 28. 16:43
 20/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
30%

"Az ünnepek alatt elvégzett teszteknek még alig-alig van eredménye, Bécike :)"

Igen, ez is az oka annak, hogy mennyi teszttel végeztek, és az is, hogy eleve kevesebb mintát vettek. Pont ezért van látszólag töredéke új fertőzött.

2020. dec. 28. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!