Mi lesz a 2022-es választások végkimenetele? Az már világos, hogy a Fidesz Orbán Viktort indítja miniszterelnöknek az ellenék meg Dobrev Klárát.
"Nem lesznek képesek egy épkézláb kampányt sem csinálni, programot meg végképp nem."
A fidesz programját és kampányát már most borítékolom:
Soros, migráncs, Brüsszel, harc a végsőkig valami ellen, de "Ő" majd megment minket.
Ja és a legfontosbb: lesz krumpli is!
A fideszben leglaább van egy irány, és ahhoz tartják is magukat. Nyilván nem értek egyet mindennel én sem, de családtámogatási és adókedvezményes rendszerük tetszik, a migránsellensséggel egyetértek (a kerítéssel is), én nem számítok extrára a programban, mert nem is kell. Igazából az lenne a meglepetés, ha eltérnének az eddig iránytól.
Viszont az ellenzékre kíváncsi vagyok, hogy fognak egyetérteni, ha eddig az évek során nem ment nekik. Valakinek nem tetszik valami, aztán csinál is egy új pártot. Ennek semmi értelmét nem látom, csak szétszórják a szavazatokat. Ezek az ellentétek most is megvannak, csak az összefogással akarják palástolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!