Az Ellenzéki Összefogás egyből a választások után bevezetné az alapjövedelmet?
Most Karácsonykor itt voltak rokonok és azt magyarázták , hogy szavazzunk a DK-ra meg az összefogásra mert jön az alapjövedelem meg az EU-s nyugdíj
Szüleim nyugdíjasak én meg munkanélküli vagyok szóval jól jönne a plusz pénz , ez várhatóan már egyből a választás után meglenne ?
Nem lenne meg, szerintem nagyon nem is lesz ez választási programban benne de még ha igen akkor is olyan lenne mint az ingyenes BKV bérlet a gyerekeknél, hogy elkezdik bevezetni aztán talán 5-6 év múlva lesz belőle valami.
De amúgy milyen lenne az EU-s nyugdíj? (arról még nem hallottam)
Még szép hogy bevezetik!! Remélem elveszik a mocskos gazdagoktól a sok pínzt oszt a szegínyeknek aggyák. Aki bruttó 250 ezer felett keres, az fizessen 50%-os szjat!!!
Irónia🤣
Alapjövedelem kvázi kvázi lehetetlen, de ha meg is csinálják valahogy, valószínűleg több kárt tenne, mint hasznot.
Az EU-s nyugdíj meg teljesen irreleváns ilyen szempontból. A DK egy apró párt az EU parlamentben, nem ők döntik el, hogy lesz e. Ez meg amúgy is az E választások témája, nem az országgyűlési választásé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!