Mindentudó99 kérdése:
A két hős rendőr mennyi jutalmat érdemel hogy így helyt álltak?
Figyelt kérdés
1 millió vagy kettő? Vagy semmit mert ez a dolguk?2020. dec. 27. 00:52
2/33 anonim válasza:
Milliót? :DDD
1 szem krumpli + 1 szem alma.
3/33 anonim válasza:
Na, mi van? Fáj, hogy nem halt meg a rendőr? Képzeld az volt ébredés után az első kérdése , hogy mikor mehet dolgozni. Sajnálod , higy megdöglött a késelő? Sz@r lehet.
4/33 anonim válasza:
Tessék, csak, hogy idegesítselek, viszont igen, egyben még reménykedhetsz , hogy maradandó egészségkárosodása lesz, szóval ez az egyelten amiért drukkolhatsz, de az tény, hogy él és az a legfontosabb.
5/33 anonim válasza:
6/33 anonim válasza:
Látom fáj. Igen, ez még nem USA ahol naponta halnak meg rendőrök.. persze még.. szóval majd eljön a ti időtök is, csak addig már nem akadok élni.
7/33 anonim válasza:
Nem kéne őket bántani, eddig valószínűleg csak bírságokat írogattak, nem lehet mindenben jónak lenni.
8/33 Deák Dominik 2020 válasza:
Ideális esetben megfelelő fizetést kapnak és nincs szükségük pénzbeli jutalomra, "csak" kitüntetésre.
9/33 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul vagy félreérthetően tettem fel a kérdést. Én tényleg jutalmaznám őket. Bár utólag már olvastam hogy talán kaptak szerencsére.
2020. dec. 27. 06:38
10/33 anonim válasza:
Valaki hibát követett el, mert késsel hadonászó őrjöngőkhöz nem egyszerű utcai járőröket szoktak kiküldeni, úgyhogy vagy a bejelentő nem mondta a kést, vagy az információ elveszett valahol a diszpécsernél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!