Hogy fog összeférni a magyarok szülés ösztönzésével az, hogy ha valaki gyerek tervez, oltás hiányában ki lesz szorítva a társadalmi életből?
Figyelt kérdés
Nem anti-fideszes vagyok, sőt anti-vakcinás sem, abszolút nem érdekel a politika, de tervezek és egy csomó korombeli nő tervez gyereket. Azt mondták, aki 2-3 hónapon teherbe szeretne esni, az ne oltasson. Na most ugye nem mindenkinek jön össze 2-3 hónapon belül, sokaknak évek "melója", míg sikerül a baba. Ezek a nők így nem fognak oltást kérni, hiszen mindenki azt reméli, minél előbb pozitívat tesztel, lehetőleg már a következő hónapban. De akkor ők nem mehetnek egy csomó helyre...? Ez hogy fog így összejönni azzal, amit a kormány is szeretne, hogy minél több magyar szülessen?2020. dec. 26. 23:07
1/8 anonim válasza:
Majd kitalálják, hogy terhesek is kaphatják, mert nem veszélyes. Tulajdonképpen valóban nem az, hisz nagyrészt cukros víz. A chip meg nem árt a gyereknek.
2/8 anonim válasza:
Nem jó vicc ez a chipes téma, mert egyre több a szó róla, igaz legtöbben elhumorizálgatnak, de nem lesz nevetséges majd akkor.
3/8 anonim válasza:
1
Én komolyan gondoltam, amit írtam.
4/8 anonim válasza:
Utána lehet nézni hogy létezik nano chip és nano robotok is.Hivatalosan is elismert tények.Nem értem mit ertetlenkednek a tájékozatlan emberek és mit konteozzak le amikor létező dolgokról van szó
5/8 anonim válasza:
Akkor miért nem a kötelező védőoltásba teszik azokat a chipeket kérdem én? Egyébként marhaságok ezek az összeesküvés elméletek!
A kérdésre válaszolva fogalmas sincs, de én is ebben a szituációban vagyok sajnos. Lombik közben hogyan adassam be? Ha nem adatom, akkor pedig hogyan utazhatok haza?
6/8 anonim válasza:
#4: Húzz már innen az iq lájt baromságaiddal.
7/8 anonim válasza:
Hahaha,oltás ,most jelentették be h aki be lesz oltva az tünetmentes lesz de ugyanúgy fertőzni fog továbbra is ,ergó az oltottnál ugyanúgy kötelező a szájrongy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!