Az hazát szereted jobban vagy Orbánt útálod jobban?
"DE rábíznád-e az országot erre a bukott, külföldről irányított moslék-koalícióra? Nem félsz, hogy káosz lesz?"
Mitől bukott? Hogy le lett váltva? A fidesz is le lett váltva 2002-ben, akkor a logikád szerint a fidez is bukott.
Mellesleg az összefogás legtöbb pártja nem is volt kormány, szóval elég nehéz őket is bukottnak hívni.
Pontosan mi bizonyítja, hogy külföldről irányított? Hogy egyetértenek az EU-val egy csomó kérdésben? Az nem jelent semmit, mivel pl. én is egyetértek és én sem kapok pénzt/engem se irányít senki. Arról nem beszélve, hogy a fidesz az egyetlen párt, ami bizonyítottan eladósította az oroszoknak és kínaiaknak az országot.
És mitől lesz moslék? Több párttól nem lesz moslék. Ha összevereked a rizst és a borsót, akkor nem lesz belőle moslék. Ahhoz, hogy moslék legyen már eleve szarnak kell lennie valaminek, és ez jelenleg leginkább a fideszre jellemző.
Mitől lenne káosz? A jelenlegi helyzetben sokkal nagyobb káoszt tudok elképzelni, mint amit az ellenzék okozna bármikor. Ha pedig ez egy 2006-os utalás, akkor remélem tudod, hogy a rendbontókat a fidesz fizette.
"Nem bízzuk az ördögre azt, amit szeretünk sztem."
De, ha az ördögnél is rosszabb kezekben van, és most ez a helyzet.
14
Igazad van, a dk gittegyletéhez jogosan számoljuk hozzá a szocikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!