Mi az a Karigeri-terv?
Alex-fly és abban, amit "olvastál" a fószer saját maga írta a történetet, és
az olvasmány elején ott volt, hogy a nemzetközi rendőrségnél aktája van, ve is vallotta, hogy hol tartja a robbanószereit.
És az is benne volt, hogy sanyilegyeket használ megnyertként vagy akármiként, hogy becsapja az embereket, hintse a homokot vele kapcsolatban.
A már létező Kalergi-ivadékoknak semmi nem számít, hogy megpróbálják elérni, hogy mindenki olyan nyomorék legyen, mint ők, könnyen kaphatók.
@11: még ennél durvábbakat is olvastam.
Mondjuk ahhoz kell némi intelligencia, hogy az ember különbséget tudjon tenni az olvasottak és a valóság között; ahogy látom ez egyesek számára megoldhatatlan problémát jelent...
Én tudom, én tudom!
Pedig nem is nézek propagandamédiát.
Egy nyugger ismerősöm mesélte, ha karácsony nyer, akkor minden háztartásba legalább egy migráncsot fognak betelepíteni.
És az a migráncs havi 4 millió Ft támogtást fog kapni 10 évig, amit IMF hitelből fognak finanszírozni.
Később a migri rokonai is jönnek.
Volt fénykép is, hogy gyurcsánnyal, meg a meleg muszlim vonával erővágóval vágják a kerítést, amit a mi nagy vezérünk épített.
És kötelező lesz azonos neművel hálni a házasság előtt, hogy kiderüljön, ha látens bu2i valaki.
Ez biztos, mert a híradóban látta.
Ja még az kimaradt, hogy a migráncsok meg erőszakolni fognak.
Mindenkit. Még a kutyákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!