Egyetértesz a COVID vakcinát elutasítók negatív diszkriminációjával, szabadságjogaik korlátozásával?
Nem fogják fel az ostobák, hogy semmit nem tudunk ennek a szarnak a hosszú távú mellékhatásairól, mert nem volt rendesen tesztelve.
Nem a bőrpír a lényeg a szúrás helyén, hanem hogy 5 év múlva rákos leszel e tőle vagy sem.
Javasolnám elolvasni:
Inkább csak kimásolom a lényeget:
"Itthon a szegedi kutató, Letoha Tamás szerint az orosz vakcina alapját jelentő adenoasszociált vírusok (AAV-k) olyan, nem emberi patogének, amelyek nagy hatékonysággal képesek az emberi szervezet sejtjeibe jutni és ott tetszőleges gének kifejeződéséhez hozzájárulni. Mivel az adenovírusok képesek az emberi örökítőanyagba is beépülni, ezért megzavarhatják bizonyos emberi gének normál működését, ezzel is megágyazva daganatos folyamatok kialakulásának.
Nem véletlen, hogy a világ gyógyszergyárai, bár rendelkeznek az adenovírus-alapú terápiás eljárások kifejlesztéséhez szükséges magas szintű technológiai készségekkel, óvatosak az adenovírus-vakcinák alkalmazásával. Az adenovírusok által okozott mutációk hatása pedig csak évek múlva derülhet ki, és ez a potenciális mellékhatás függetlenül jelenhet meg a célként elért immunitástól – fejtette ki Facebook-oldalán a kutatóorvos."
Oltassa magát aki akarja, felőlem egymást is taposhatjátok érte a sorban.
Egyáltalán nem. Eddig se kellett vinnem mindenhová az oltàsi kiskönyvem,senkinek még csak eszébe se jutott ilyesmi. Csak hát már a csapból is ez folyik,hogy mindenki meghal a covidban,ajaj. Érdekes,szerintem ha ennyire veszélyes lenne,nem kellene 2x mondani,menne a nèp az oltásèrt. Én tényleg nem tehetek róla,hogy egy olyan vírus ellen akarják beoltani kb az egész világot,ami nagyrészt időseket,betegeket visz el.
Szerintem mindenki el tudja dönteni,hogy neki mi a jó. Ha akarja,kérje,ha nem akarja,akkor se legyen negatívan megkülönbeztetve. Ez ennyire bonyolult lenne? Kismilló oltásnál ez a forgatkönyv,miért kéne pont a covid miatt ilyen feltételeket szabni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!