Szerintetek orbán fél vagy nevet, amikor meghallja az, hogy ellenzéki összefogás?
Figyelt kérdés
Gondolom direkt terelte össze őket. Ebből kifolyólag én nem igazán gondolom, hogy tart tőlük. Bár a fene se tudja. Viszont a választási törvény módosítás meg mást mutat. Olyan kettős az egész. Nem is értem miért érte meg ez neki.2020. dec. 22. 21:22
1/18 anonim válasza:
Orbán kezd öntelt lenni, talán tanulhatott volna az önkormányzati választásokból, remélem most végleg pofára esik!
2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj szerintem, hogy ugyanaz a szr ellenzék próbálkozik évek óta. Én nem igazán hiszem azt, h addig lesz változás, míg mindig ugyanazok próbálkoznak.
2020. dec. 22. 21:33
3/18 anonim válasza:
Majd addig módosítják a választási törvényt.
4/18 anonim válasza:
orbán nem érzi a rá leselkedő veszélyt, pedig a veszély már létezik, csak orbán úgy elvan telve magától hogy azthiszi nem tudják kiszorítani a hatalomból. Pedig nagy rá az esély hogy menesztik.
5/18 anonim válasza:
Összefognak. Együtt kampányolnak. Nyerhetnének. Majd egy hónappal a választás előtt törvény módosítás. :D amelyben már nem tudnak közös listával indulni.
6/18 anonim válasza:
#2 igen, orbán ezért magabiztos, de bármi lehet a vírushelyzet kezelése akár felrázhatja az embereket
akkor meg a csak a csalás marad, ami valljuk be kitelik tőlük
7/18 anonim válasza:
Már belső viszály is gyengíti az orbán tákolmányát, ennek már vannak jelei.
8/18 A kérdező kommentje:
5. Még ez se kell feltétlenül. Elég ha a bejutásit megemelik 10%-ra. Úgy 6 pártnak 60%-ot kellene elérni. Mondjuk akárhogy átírhatnak akármit és a levélszavazatokkal is csalhatnak. Nem hiszem, hogy ilyen értelemben demokratikusan leváltható. Bár ki tudja
2020. dec. 22. 21:41
9/18 anonim válasza:
Orbánék majd tovább modosítgatjáka választási törvényt
szerintem választási csalásra készülnek
eddigi választásokat is ugy nyerték meg
10/18 anonim válasza:
Ha ekkora csalásra vetemedik orbán az az uralkodása végét foja jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!