A Fidesz azok után, hogy viccet csinálnak a krumpliosztásából, mer majd 2022-ben krumplit osztani?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon is visszatérő poén ez, meg ugye a parlamentben is.
Ezek után lesz még krumpliosztás?
2020. dec. 22. 00:02
1/9 anonim válasza:
Ez már hagyomány. Forradalom lesz, ha elmarad az osztás.
2/9 anonim válasza:
Remélem kolbászosztßas lesz, mert én a krumplit nem szeretem.
3/9 anonim válasza:
Amerre halad az ország '22-ben a ló legnemesebb testrészét fogják osztogatni.
4/9 anonim válasza:
Nem konkrétan a krumprilól van szó, hanem arról, hogy ez a legolcsóbb, amivel sokáig húzhatod az inséges időkben. Arra utalnak ezzel, hogy néha kis 10 ezres emeléssel a nyuggerek eladják a fiatalok jövőjét,boldogulását itt a hazánkban. Még egyértelműbben, megveszik a szavazatukat kilóra. De lássuk be azt, hogy így is nézhető. Én nem emlékszem, hogy bármit is adott volna horn,antal,gyurcsány,bajnai,meddeggyi.....
5/9 anonim válasza:
Ahogyan Puzsér Róbert is mondta: a krumpliosztást az MSZP kezdte el alkalmazni. Idén, a borsodi időközin pedig szintén beégett az ellenzék a balul sikerült krumplis trükkjével:
7/9 anonim válasza:
"...a krumpliosztást az MSZP kezdte el alkalmazni."
A fidesz pedig tökéletesítette!
8/9 anonim válasza:
Mandiner.hu?
Origos vag 888.hu linked nincs veletlen? :)
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem már nincs ember, akiket meg tudnak vezetni. Remélem, hogy 2022-ben is meglépik ezt, legalább kapunk ingyen krumplit, 0 szavazatért, és nevetünk is egy jót!
További szép estét kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!