Hogy lehet, hogy Müller Cecília egyetlen intelmét sem tartom be, mégsem lettem COVID-os?
Olvastam ezt a cikket, és rájöttem, hogy vagy én élek nagyon más dimenzióban, vagy a COVID rettegők, de én eddig próbáltam amennyire lehet nem tudomást venni erről a hülyeségéről, és normálisan megélni a mindennapokat. Például közterületen nem vagyok hajlandó a mai napig maszkot húzni, és egy-egy maszkot hordok vagy 2-3 hétig, elég sokat jártam külföldön nyáron, esküvőkön, edzeni, amíg lehetett, mégis negatív volt néhány hete az antitest tesztem. Akik pedig a legjobban rettegtek, betartották minden szabályt, útmutatást, azok közül Csomós megbetegedtek.
A hivatkozott cikk: [link]
Én két-három HÓNAPIG hordok egy-egy maszkot. Két hét? Te kezdő vagy.
Nyáron 3 külföldi országban voltam (ebben az a legszebb hogy mikor Svájcban voltam akkor a helyieknél sem tapasztaltam nagy hajlandóságot a maszkhordásra inkább a turisták hordták) , én sem húzok maszkot közterületen.
Nem vagy egyedül. 😌😃
"Nem vagy egyedül. 😌😃"
És tényleg nem vagy egyedül. Majd a Covid-osztályon, a lélegeztető gépen, ott leszel egyedül, de ott nagyon-nagyon!
#9 bevállalom 5ezerér.
#5 voltam.
De am ne tudom mit vagytok oda az emberek 99 százaléka nem kerül lélegeztetőgépre úgyhogy ez a rettegtetés nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!