Elképzelhető, hogy listázni fogják a Fideszeseket 2022 után ha nyer az Ellenzéki Összefogás?
Tolod a hülyét, pedig nem áll jól neked.🤓
#12 Persze, persze. A fideszesek agya van átmosva mert látják azt hogy jobb az országban az élet, mindenhol valami fejlődik, a munkanélküliség nem 10% hanem csak 3-4%, a bérek 2 számjegyű növekedése van évek óta stb. stb.
Nem te vagy agymosott aki vissza akarod hozni a kormány élére azokat a ballibeket akik alatt minden gazdasági mutatónk romlott, már 2006-ra romlott a gazdaságunk annyit hogy el kellett hazudni az adatokat a választások előtt és amelyik csapat miniszterelnöke még saját magát is alkalmatlannak tartotta az ország vezetésére, ezért lemondott, hogy a csőd ne a nevéhez kapcsolódjon.
Aha.
#15 Miért tolod te is a hülyeséget?
Én fideszesként magam döntöttem arról, hogy megadom az adataimat annak a pártnak akinek én akartam, ennyi. rengetegen fideszesek meg nem adták meg az adataikat és az övék nincs is meg a fidesznek. A momentum, a dk, az mszp éppen így gyűjtötte a saját támogatói adatait.
"Elképzelhető, hogy listázni fogják a Fideszeseket"...?
Már most is listázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!