Mi történik akkor, ha egy szűk körű házibulit tartok, de pontban 8-kor betoppan még 10 ember?
Figyelt kérdés
Ilyen esetben elmenni nem tudnak, de be sem engedhetem őket 😧2020. dec. 20. 15:40
4/9 anonim válasza:
Akkor par het mulva mehettek temetesekre
5/9 anonim válasza:
Nem engeded be őket. Az ő bajuk, hogy este 8-kor hívatlanul be akarnak menni máshoz.
6/9 mindentudó99 válasza:
Szòval azt ìrod beoppan tehát bejutottak. Mi a francért engedted be őket? Megérdemled a büntetést. A magadfajták miatt terjed a vìrus
7/9 anonim válasza:
Nem toppan be. Szóltál nekik. Felelőtlenül. A felelősség akkor is a tiéd.
8/9 anonim válasza:
Amúgy én sosem voltam úgy, hogy egy házibulira olyanok jöttek, akiket a házigazda nem hívott meg. Úgyhogy ha bárki is becsönget, akár létszám fölötti, akár nem, akár van korlátozás, akár nem, az nekem mindenképpen furcsa.
9/9 anonim válasza:
en amugy se engedek be olyat a bulimra, akit nem hivtam meg, kijarasi korlatozas es letszamkorlatozas ide vagy oda. a legnagyobb tahosag igy beallitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!