Miért hoznak be vendégmunkásokat, amikor van egy csomó közmunkás?
Ukrán, román, szerb, stb. munkásokat hoznak, pedig van nálunk egy nagylétszámú réteg, amelyik közmunkán nyomorog. Nem lenne ésszerűbb őket küldeni az építkezésekre, stb, hogy rendesen kereshessenek és ne nyomorogjanak?
19: én elhiszem, ezért volt a kérdés, hogy mi az oka. Ezek szerint az, hogy aki akar, az már dolgozik, a maradék meg nem akar.
Talán az lehetne megoldás, hogy ha 8 általánossal van munka a gyárban, akkor nem adnának közmunkát, hiszen nincs rá szükség, mert van munkalehetőség. Így aki nem akart, az is kénytelen lenne menni, ha közmunkát nem kapna.
Irtam mar. Gyari melora nem megy SENKI ilyen alacsony berert.
Hr cegnel dolgztam 2 eve, amikor munkaerohiany volt. Akinek n volt munkaja, kirohogott minket, hogy x fizetes alatt fel sem kel.
"Irtam mar. Gyari melora nem megy SENKI ilyen alacsony berert."
Erre írtam, hogy akkor az árokkaparó közmunkát meg kell szüntetni, ha van a közelben egyéb munkalehetőség. Ha nem kap pénzt közmunkából, akkor elmegy jobb híján, nem?
De en meg erre, hogy nem fog elmenni igy sem.
Tobb olyan emberrel beszeltem, akinek nem volt munkaja. Es kijelentette, hogy o bizony, akkor inkabb kozmunkazik 1 muszakban, mintsem 3 ban sz..rt keressen.
"De en meg erre, hogy nem fog elmenni igy sem."
Akkor miből vesz ennivalót, ha nem kapna közmunkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!