A Mi Hazánk a politikai küldetését teljesítette?
De szerintem nem is azért hozta létre őket a NER.
Én szerintem meg a Fidesz malmára hajtják a vizet. A Fideszen kívüli jobboldaliakat, illetve radikálisokat betudják gyűjteni, és ezáltal megtudják akadályozni, hogy jelentős jobboldali ellenzék alakuljon ki.
Ha Orbánnak volna egy óvodásnyi esze, akkor önként a háttérbe vonulna (minél előbb) a bandájával együtt, mert ha ez a bamba nép mégis fellázad, akkor neki annyi!
Akkor Gyurcsány sem lesz, aki megvédje majd.
4
A fidesz mellett komoly jobboldali párt sosem lesz, mert kinyirják. A jobbiknak is az a 20% volt a max, de az kevés a korményzéshoz.
"A fidesz mellett komoly jobboldali párt sosem lesz,..."
Ne is legye, mert a jobboldaliság nem jelent semmit. (Megalkuvó pojácák gyülekezete csak!)
Az országnak és népének egy erős nemzeti elkötelezettségű pártra van szüksége, amelyik elhatárolódik a jobboldaltól és a baloldaltól egyaránt. Ha a Mi Hazánk ilyen lesz, akkor majd teljesíti a küldetését.
De amíg kussolnak a fidesz viselt dolgairól, addig nincs miről beszélni.
"m-még két év és b-bukik!"
hord az ellenzékinél szánalmasabb teremtményt a hátán a Föld?
"hord az ellenzékinél szánalmasabb teremtményt a hátán a Föld?"
Hord bizony! Az enyveskezű fidesz-bandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!