Maszk viselés mikorra tünik el vagy ez már beolvad a társadalomba?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 09:11
11/17 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy marad. Például, akik influenzások hordhatnák a tömegközlekedésen, beleértve magam is. Legalább nem néznének idiótának, mint pár éve.
12/17 anonim válasza:
Amikor rájönnek, hogy vírusok és baktériumok nem léteznek. Virológus olyan szakma mint mondjuk a pék, nem csinál semmit. Ezek ilyen okj-s gyorstalpalók , nekem is megvan bekterofizológiás virulólóenteriainder okj , semmit sem ér. Most ujságíró vok.
13/17 anonim válasza:
Én hordani fogom tömegközlekedésen ezután is. Nem hiányoltam idén a hányás-hasmenés, meghűlés, influenza stb... betegségeket.
14/17 anonim válasza:
Miután abbahagyják a kötelezősdit fokozatosan kikopik a divatból.
15/17 A kérdező kommentje:
Az a baj /szerintem/ hogy az egyszerhasználatos maszkokat honapokig használja az átlag magyar kimegy a boltból bele a táskába vagy zsebbe aztán kell újra használja pedig az nem hinnémm hogy egészséges
2020. dec. 19. 14:34
16/17 anonim válasza:
"kimegy a boltból bele a táskába vagy zsebbe"
1. A pláza és a közterületeken is kötelező, amíg nem szállsz be az autóba, vagy haza nem érsz, a maszk csak egyes falu helyeken nem, de van aki ott is hordja...
17/17 anonim válasza:
11)
És mit véd az 1x használatos maszk az influenzavírus ellen?Zárt térben semmit,ezt kellene végre felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!