Ha eltörlik a kijárási tilalmat januárban, azaz nem hoszabbítják meg, az pontosan mikor lesz, 10. vagy 11.?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy a kijárási tilalom utolsó napja január 10 lesz és 11-én már normális nap lesz végig vagy még 11-én is tilalom lesz és 12-től lesz normális nap?
Már, ha nem hoszabbítják meg.
Mert 3 féle verzió lehet. Vagy meghoszabbítják, vagy eltörlik, vagy szigorítanak akár egész napi kijárásit.
Most a kérdésem arról szól, ha nem hoszabbítanák meg...
2020. dec. 18. 23:17
1/16 anonim válasza:
Lehet hosszabítanak, amúgy 11. éjfél ahogy tudom...
2/16 anonim válasza:
11.-én éjfélkor lesz vége, ha nem hosszabbítják meg
3/16 anonim válasza:
Remélem, hogy meghosszabbítják.
4/16 anonim válasza:
Én nem remélem, de szinte biztosra veszem, hogy sok korlátozás még maradni fog. Abban reménykedem, hogy talán egy kicsit enyhítenek.
5/16 anonim válasza:
Remélem, hogy végre egyéni kockázatvállaláshoz kötik a védekezést. A társadalom már besokallt
6/16 anonim válasza:
A jelenlegi adatok továbbra is katasztrofálisak. Nem a feloldást kell várni, hanem a további szigorításoktól kell tartani.
7/16 anonim válasza:
Nem oldanak fel semmit, sot egesz napos kijarasi is varhato, mas. orszagokat nezve
8/16 anonim válasza:
Sehol sincs egész napos kijárási tilalom. Nagyon rossz országot nézel.
10/16 anonim válasza:
Hova lődörögne a nép egy vas nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!