A Fidesz miért lehetetleníti el a melegeket?
"és ezzel miért is van baj?"
Talán mert politikai tőkét kovácsolnak az álkereszténykedésükből és kiderült, hogy a nagy konzervatív keresztény fityisz egyik alapítója 25 pasi seggét bassza szét egy doros orgián, majd a gyáva ganaj egy ereszcsatornán menekül.
"Az nem ellehetetlenítés hanem a természet rendje. Ha gyereket szeretne akkor összeáll egy nővel és csinálnak egyet."
Ez a cső bu.zi Szájerpapának is összejött mondjuk. Csak vannak olyan melegek is, akik nem hazudják magukat keresztény konzervatívnak és a pasikat szeretik.
"Kérdezö akkor csináljon a 2 meleg egy gyereket"
Nem tudnak, azért fogadnának örökbe.
Hetero vagyok és nem tudom, hogy itt mi a helyes de ez a mocsok kormány undorító.
Sziasztok!
Szerintem senki nincs ellehetetlenítve. Aki meg úgy ÉRZI, az vizsgálja meg az érzelmeit, mert valami baj van velük. Ha segítségre van szüksége, nyugodtan fordulhat pszichológushoz is, fizeti a tb.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Viki
Mit hívunk ellehetetlenítésnek?
Mert ha eredeti értelmében nézzük a szót, akkor a melegek még a Harmadik Birodalomban sem voltak ellehetetlenítve. Tudjátuk ti, hány b*zi volt az SS-ben és a Wehrmachtban?
Az ellehetetlenítés sz.v.sz. az lenne, ha élni sem hagynák a melegeket. Ott azért még nem tartunk. Egyébként sem hozhatnak olyan törvényt, ami emberi alapjogot sért, mert az EU meg az ENSZ úgy ránkszállna, hogy már másnap Budapest NATO-bombázására ébrednénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!