Miért baj, hogy akinek magán praxisa van, nem dolgozhat állami egészségügyben is?
Gondolom mikor egy ilyen megnyilvánulásért pofánvernek vagy megszurkálnak akkor is ilyen nagy a pofád, mikor hajnali 3kor a műtőbe tol be éppen az orvos, aki már 48 órája van "szolgálatban", igaz?
Belem kifordul az ilyen gusztustalan proliktól.
1 nap annyi pénzt keresnek az orvosok amiért egy tucat embernek 1 hónapot kell dolgoznia.
Egy átlagos orvosnak már egy egész utcányi ingatlan van birtokában, a kölyke a báró orvosnak ivadéka pedig heti 200 ezret kap költöpénznek.
De nem elég éheznek,alulfizetettek STB.
Meg joguk van magánrendelöként az államit használni. Itt is olvasni hogy kezdöbérnek 1 millió netot akarnak pár év után meg 3 milliot
De a pofájuk mindig sirni fog többet többet mert orvos vagyok 100 ember bérét követelik. Kapzsi vérszivoj
"Belem kifordul az ilyen gusztustalan proliktól."
Nekem meg az orvosoktól, akik elvárják, hogy neki havi 15 Milla legyen a nettója, mert a Dubai kolléga annyit kap.
jól mondja itt az egyik illető, a kórházban látja el a magán betegeit, tudom mivel nekem is volt ilyen... Amikor a kórházban kértem időpontot, valami 2-3 hónap volt minimum. Elmentem magán dokihoz és láss csodát pár nap múlva a kórházban vizsgált meg....
Nem azt kellene látni meg mondani h szemét kormány, hanem látnia fától az erdőt... Van szegény orvos? Nincs! Van szegény minimálbéres ember? Rengeteg.... Akkor minek veszik ki a zsebükből még azt a kevéske pénzt is??
"Van szegény orvos? Nincs!" Te minden orvost ismersz? Hány orvost ismersz? 5-öt? 10-et? És hány orvos van az országban szerinted? Hogy vagy képes ilyet egyáltalán leírni úgy, hogy fogalmad sincs arról, amiről írsz?
Van szegény minimálbéres ember, de ennek mi köze az orvosokhoz? Miattuk szegények a minimálbéresek? Vagy a cégvezetők miatt? Vagy a brókerek miatt? Hogy sikerült összekötni a minimálbéresek szegénységét az orvosok fizetésével?
El kéne törölni a maganpraktozalast.
Meg a minimalberhez kéne igazitani a fizujukat,vagy a minimalbert az ovekehez.
Nagy az arcuk de mire fel,természetgyogyaszoknak nagyobb atfogobb a tudasuk.
Maganrendeloben is ugyanazt a szr karos gyogyszert2irjak fel.
Főleg azok mennek orvosnak akil nyereszledni akarnak.
Inkabb biznisz ez nekik mit hivatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!