Január 11-től csak az iskolák nyitnak ki vagy kinyithat minden?
De anyucinak(GDP-nek) nem mindegy, hogy elmehet dolgozni vagy sem, mert otthon kell üljön a gyerekkel.
Ugyanakkor az, hogy mi fog kinyitni az majd a januári helyzet függvénye lesz. Most a terjedési ráta 1 alatt van ha ez így maradna és az emberek meg tudnának ülni a seggükön karácsonykor meg szilveszterkor is akkor valószínűleg januárra már jók lennénk.
Azért középiskolásokkal nem hiszem, hogy otthon kellene ülni.
ma 21:38 és mivel vagy beljebb ha nekik digitális oktatás van de a többieknek meg ugyanúgy kell menni suliba? Vagy eleve nem is értem, hogy ez most hogy jön ide amikor a kérdező nem a sulik miatt hanem a vendéglátó helyek, éttermek ... miatt izgul.
Én azért emeltem ki, hogy az iskolák megnyitása szükséges, mert rengeteg olyan szülő van aki nem tudja másképp megoldani a gyereke elhelyezését és nem tudja otthon hagyni őket, márpedig nem kéne több száz ezer embert otthon tartani akiknek amúgy lenne munkájuk.
"azért emeltem ki, hogy az iskolák megnyitása szükséges, mert rengeteg olyan szülő van aki nem tudja másképp megoldani a gyereke elhelyezését és nem tudja otthon hagyni őket"
Az iskolák nyitva vannak. Amelyek nem, azoknak a diákjaival már nem kell otthon ülniük a szülőknek, meg épp elég nagyok hozzá 14 évesen, hogy meg tudjanak nyomni egy gombot a mikrón, hogy megmelegítsék az ebédjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!