A baloldal egyszerűen gátlástalanul kiforgatja Novák Katalin szavait?
A nők és a férfiak valóban teljesen mások, az evolúció úgy alakította, hogy a nők többet foglalkoznak a családdal (a munkaidőn túl is), főzéssel, stb., és a karrierben kevésbé sikeresek, mások a képességeik, tulajdonságaik, szokásaik, stb. Aki ezt tagadja, az egy másik bolygón él. A baloldal minden tagja kapásból hímsovinisztának állította be Novákot. (Ahogy korábban Kövért vagy Ákost.)
De az is érdekes, ahogy a Szájer-ügy kapcsán a keresztény értékeket kérik számon (miközben nekik sincs), vagy azt tekintik fasiszta mondatnak, hogy az anya nő, az apa férfi. Miközben a polgármestereik kedvükre zsidóznak, ami nem zavarja őket.
Valóban ennyire gátlástalanok, gonoszak? Vagy igazuk van?
Köszönöm szépen a 13-asnak, az ő kommentje volt annyira kretén, hogy elmenjen a kedvem a többi olvasásától :)
Ha nem érted, mi a különbség egy ATV és a kormánymédiák között, nézd meg az Öt című műsort, és kérdezd meg magadtól, hogy a kormánymédia leadná e
Mellesleg a felvágott nyelvű Gajdics Ottó nemrég maga vallotta be, hogy a nem kormánypropagandát tolók nem kapnak teret a Hír TV-ben
Nyilván zavar, hogy terjeszjedtek, mert egyetlen egyoldalú, hazug propagandagyárnak se szabadna működnie, nemhogy többnek
Ajánlom az eredményes sajtóperek számának nézzél utána
21
Az előbb még pár év volt, most már 30-40. Ez nagyon humoros
Csak egy család- és gyerekellenes részlet Novák régebbi írásából, amiért most úgy odavan a baloldal, hogy ez igen, ez progresszív, toleráns, liberális volt:
"Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. Mintegy húszféle ételt főzök felváltva, a séták közben máshol jár az eszem, sokszor nincs türelmem minden bogárnál, virágnál megállni, lehajolni. Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!