Miért nincs a legtöbb ellenzéki pártnak mérhető szavazóbázisa? Egyikük a sok közül, miért nem tud annyi szavazót megszólítani, mint a narancs?
A DKt, Momentumot leszámítva, a többi 1-5%.
Miért nem tud egyik sem kinőni, hogy ne legyen a többi kisebbre szüksége ahhoz, hogy egyáltalán felvegye egyedül a versenyt a fidesszel?
Az előző hozzászólásokkal teljesen egyetértek.
Ráadásul Fletó a főnök ebben a katyvaszban, ami még ad nekik egy óriási hiteltelenséget.
Látszik messziről, hogy bármilyen saját értékrendet, ideológiát képesek szembeköpni, mert CSAK a hatalom a fontos nekik.... aztán persze saját szavazóikat is szembeköpve 1-2 év alatt tönkretennék az országot (ismét).
Kozvelemeny kutatas? :))) Mit szamit? A szavazok voksai szamitanak, nem pedig, hogy milyen iranyoltsagu media mikepp probalja korbacsolni a hangulatot.
Eddig is az ellenzeknek volt a nagyobb eselye a kozvelemeny kutatasok szerint ... negy evenkent mindenki a Fidesz bukasat akarja ... de a valasztok 3x2/3-ot adott inkabb a Fidesznek.
Lehet a kozveleny kutatasban szereplok nem szavaztak? :D
De nem egyvalaki veri, hanem összeadják a több 6 párt %-os támogatását, aminek egy 1000 fős közvéleménykutatás az alapja.
Ilyen nincs a politológiában, hogy össze lehessen adni azt a 6 db támogatottságot. Sokan nem fogják elfogadni ezt az összeborulást. Bár biztosan lesz, aki igen, de sok, aki nem. Én már pl. 2 jobbikos barátomtól is hallottam, hogy nem mennek szavazni. Én momentumos voltam, de én sem megyek, mert emlékszem még arra, régebben Győr miket mondott.
Az önkormányzati választások tökéletesen megmutatták, hogy az ellenzéki táborban működik az átszavazás. Így lesz ez 2022-ben is.
17-nek
Lehet, hogy eddig 3szor volt 2/3, de nem volt sem covid sem világválság..ez eléggé megváltoztatja majd az erőviszonyokat. :)
20
Miért azt gondoltad volna, hogy 4 évvel a várva várt rendszerváltás után a magyarok visszaszavazzák az ország élére 2/3-al, az mszmp utódpártját?
Az embereket a pénztárcájuk érdekli. Ha kemény megszorítások lesznek bárkit megszavaznak majd a fidesz helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!