Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs a legtöbb ellenzék...

Miért nincs a legtöbb ellenzéki pártnak mérhető szavazóbázisa? Egyikük a sok közül, miért nem tud annyi szavazót megszólítani, mint a narancs?

Figyelt kérdés

A DKt, Momentumot leszámítva, a többi 1-5%.

Miért nem tud egyik sem kinőni, hogy ne legyen a többi kisebbre szüksége ahhoz, hogy egyáltalán felvegye egyedül a versenyt a fidesszel?

2020. dec. 16. 15:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Az előző hozzászólásokkal teljesen egyetértek.

Ráadásul Fletó a főnök ebben a katyvaszban, ami még ad nekik egy óriási hiteltelenséget.

Látszik messziről, hogy bármilyen saját értékrendet, ideológiát képesek szembeköpni, mert CSAK a hatalom a fontos nekik.... aztán persze saját szavazóikat is szembeköpve 1-2 év alatt tönkretennék az országot (ismét).

2020. dec. 16. 15:49
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Gyurcsány olyan óriásian hiteltelen, hogy jelenleg a 2. legnépszerűbb párt elnöke. :)
2020. dec. 16. 15:51
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Mert a fideszben van egy irány, és ahhoz tartják magukat. Az ellenzék meg megy százfelé, még egymással sem tudnak megegyezni, mi lenne, ha egy országot kellene vezetni, elképzelhetetlen. Kíváncsi leszek én arra a közös listára :)
2020. dec. 16. 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A fidesznél csak 1 irány van, fúj EU, fúj migránsok, fúj Soros..ennyi.
2020. dec. 16. 16:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kozvelemeny kutatas? :))) Mit szamit? A szavazok voksai szamitanak, nem pedig, hogy milyen iranyoltsagu media mikepp probalja korbacsolni a hangulatot.

Eddig is az ellenzeknek volt a nagyobb eselye a kozvelemeny kutatasok szerint ... negy evenkent mindenki a Fidesz bukasat akarja ... de a valasztok 3x2/3-ot adott inkabb a Fidesznek.

Lehet a kozveleny kutatasban szereplok nem szavaztak? :D

2020. dec. 16. 17:24
 16/21 A kérdező kommentje:

De nem egyvalaki veri, hanem összeadják a több 6 párt %-os támogatását, aminek egy 1000 fős közvéleménykutatás az alapja.

Ilyen nincs a politológiában, hogy össze lehessen adni azt a 6 db támogatottságot. Sokan nem fogják elfogadni ezt az összeborulást. Bár biztosan lesz, aki igen, de sok, aki nem. Én már pl. 2 jobbikos barátomtól is hallottam, hogy nem mennek szavazni. Én momentumos voltam, de én sem megyek, mert emlékszem még arra, régebben Győr miket mondott.

2020. dec. 16. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Az önkormányzati választások tökéletesen megmutatták, hogy az ellenzéki táborban működik az átszavazás. Így lesz ez 2022-ben is.

17-nek

Lehet, hogy eddig 3szor volt 2/3, de nem volt sem covid sem világválság..ez eléggé megváltoztatja majd az erőviszonyokat. :)

2020. dec. 16. 18:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogja megváltoztatni az erőviszonyokat semmi sem, amíg ilyen nevek vannak ebben az összefogásban, mint Vadai, Kunhalmi, Gyurcsány.
2020. dec. 16. 18:19
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

20

Miért azt gondoltad volna, hogy 4 évvel a várva várt rendszerváltás után a magyarok visszaszavazzák az ország élére 2/3-al, az mszmp utódpártját?

Az embereket a pénztárcájuk érdekli. Ha kemény megszorítások lesznek bárkit megszavaznak majd a fidesz helyett.

2020. dec. 16. 18:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem lesznek megszorítások. Pont erre kellett a merkeli uniós pénz. Orbán sem hülye, hogy megszorítás legyen a választások előtt. Inkább ebből fog osztogatni és övé a meccs. Ebben biztos vagyok.
2020. dec. 16. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!