Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rogán Antal azt mondta hogy...

Rogán Antal azt mondta hogy aki nem regisztrál a vakcinára az hátrébb kerül a sorban. És akkor mit kell csinálni ha én az utolsó helyre pályázok abban a "sorban"?

Figyelt kérdés
😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

2020. dec. 15. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez a -80°-on tárolandó vakcina még sok meglepetést és csalódást fog okozni. Életemből pár évet eltöltöttem fagyasztásos tárolás témakörrel foglalkozó munkaterületen, hogy stílszerűen fejezzem ki magam: eléggé síkos terület, könnyű hasraesni.
2020. dec. 15. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

A pfizer/moderna vakcinának mellékhatása kb. annyi, mint egy aspirinnek (természetesen az oltás utáni pirosodás,duzzanat stb nem tartozik ide).

Egyszerűen az oltás jellegéből fakadóan biológiailag kb. kizárt, hogy súlyos mellékhatása legyen. Ez egy lipid (zsír) burokba csomagolt mRNS, semmi más. Igen, pár esetben anafilaxiás sokkot váltott ki, azonban csak olyanoknál, akik ténylegesen szuper allergiásak valamire, és mindig van nálluk adrenalin. Egy sima laktózérzékenységnél nem fog kijönni. (Hozzáteszem, hogy nekik valószínűleg más vakcina is ugyanezt okozta volna).

De ha tegyük fel, 1:10000 a súlyos mellékhatás valószínűsége, még mindig nagyságrendekkel jobb, mint amit a covid okoz.

2020. dec. 17. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy milyen mellékhatásai vannak csak ne kötelezzék a beoltást!
2020. dec. 17. 20:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Ennyi utolsó. Pontosan így gondolom
2020. dec. 17. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!