Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Január után is fennmarad...

Január után is fennmarad vajon a digitális oktatás a középiskolákban és a felsőoktatásban? Lehet, hogy így fejeződik be a tanév?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Hagyd, ellendrukker, azt élvezi, ha másnak szar - legalábbis úgy tűnik, én esküszöm nem tuddom megérteni, hogy mi a halál jó ebben. Az emberek egyre frusztráltabbak, tönkre mennek idegileg, a kapcsolataik is megsínylik. Aki ennek drukkol (hacsak nincs egy veszélyeztett rokona, vagy ő maga nem az), akkor szerintem csak szimplán lusta, és/vagy élvezi, hogy csalással érvényesül. Ne aggódja barátom, az élettől akkora pofonokat fogsz még ezért kapni.
2020. dec. 13. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom*
2020. dec. 13. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

Némi frusztrációt érzek nálad, mindenesetre köszönöm a jó kívánságaidat. Amúgy anyám veszélyeztetettnek számít, bocsás meg kérlek, hogy nem akarom neki hazahozni a vírust! Sőt ne haragudj, hogy élünk!

A rák egye ki a szívem, ugye? Szenvedve haljak meg, igaz? Átkozódni egy bizonyos etnikumnál szokás, számomra öröm, ha rasszista cigányok átkoznak.

2020. dec. 13. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Akik nem értik, mi a jó az egyetemi online oktatásban, "elmagyarázom" (hozzá kell tenni, hogy nálunk az előadások visszanézhetőek):

- nem kell sötétben elindulnom és utaznom 1,5 órát a hidegben, hogy egyáltalán beérjek (meg ugyanennyit bumlizni haza)

- tudok normálisan reggelizni, ebédelni stb

- az előadásokat vissza tudom nézni, közben meg tudom állítani, így sokkal jobb jegyzetet tudok készíteni, ráadásul egyből a gépbe írva, mintha 6 órai bennlét után már csak bámulnék ki a fejemből, hogy "csak legyen már vége" + ha elfáradok, abbahagyom, ha éhes vagyok, eszem stb.

- összességében sokkal több előadást hallgatok meg és jegyzetelek így ki, mintha be kellene járni, ráadásul sokkal kényelmesebb is

- sokkal hatékonyabban, többet tanulok

Nálunk most is vannak "gyakorlatok": legutóbb 50-en ültünk egy előadóban, aztán álltuk körül a gyakorlóban a tanárt és néztünk 1 db demonstrációs tárgyat. Hát, tényleg sokat vesztettem volna, ha ezt kihagyják! Ennél az is hasznosabb lett volna, ha kiküldenek egy videót, mert akkor legalább mindenki jól látott volna:(

2020. dec. 13. 19:34
 15/16 anonim válasza:
100%
Abba egyik válaszoló sem gondol bele, hogy vannak, akik külföldiek, és haza sem mehettek az online oktatás kezdetéig? Az durva három hónap, viszont szerintem egyikőtök sem realizálja, hogy mennyi súlyos ponttal jár ez. Sokan depressziósok lettek, akiket én ismerek, de most én, ahogy az ő cipőjükben járok, megértettem. Minden nap úgy keltem-feküdtem, hogy nem akarok élni. És ez nem csak valami kamaszkori mentális zavar. Már amikor a január 11-i iskolanyitásról olvastam, nagyon durva gyomorgörcsöm lett. Ezt olvasván, biztos azt mondja mindenki, hogy én is csak egy érzékeny lélek vagyok, de addig egyikőtök sem érti meg, míg ebbe a helyzetbe bele nem kerültök, ahol tehetetlen vagy,és ahol a politikusok dirigálnak, hogy merre tovább. Nincs arany középút.
2020. dec. 19. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
XdXdXdXd
2021. jan. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!