Január után is fennmarad vajon a digitális oktatás a középiskolákban és a felsőoktatásban? Lehet, hogy így fejeződik be a tanév?
Némi frusztrációt érzek nálad, mindenesetre köszönöm a jó kívánságaidat. Amúgy anyám veszélyeztetettnek számít, bocsás meg kérlek, hogy nem akarom neki hazahozni a vírust! Sőt ne haragudj, hogy élünk!
A rák egye ki a szívem, ugye? Szenvedve haljak meg, igaz? Átkozódni egy bizonyos etnikumnál szokás, számomra öröm, ha rasszista cigányok átkoznak.
Akik nem értik, mi a jó az egyetemi online oktatásban, "elmagyarázom" (hozzá kell tenni, hogy nálunk az előadások visszanézhetőek):
- nem kell sötétben elindulnom és utaznom 1,5 órát a hidegben, hogy egyáltalán beérjek (meg ugyanennyit bumlizni haza)
- tudok normálisan reggelizni, ebédelni stb
- az előadásokat vissza tudom nézni, közben meg tudom állítani, így sokkal jobb jegyzetet tudok készíteni, ráadásul egyből a gépbe írva, mintha 6 órai bennlét után már csak bámulnék ki a fejemből, hogy "csak legyen már vége" + ha elfáradok, abbahagyom, ha éhes vagyok, eszem stb.
- összességében sokkal több előadást hallgatok meg és jegyzetelek így ki, mintha be kellene járni, ráadásul sokkal kényelmesebb is
- sokkal hatékonyabban, többet tanulok
Nálunk most is vannak "gyakorlatok": legutóbb 50-en ültünk egy előadóban, aztán álltuk körül a gyakorlóban a tanárt és néztünk 1 db demonstrációs tárgyat. Hát, tényleg sokat vesztettem volna, ha ezt kihagyják! Ennél az is hasznosabb lett volna, ha kiküldenek egy videót, mert akkor legalább mindenki jól látott volna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!