Mikor kezdodik a tomeges oltas Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 18:14
11/17 anonim válasza:
Én is mennék eddzeni,de azért olyat nem adatnék be magamnak ami azt se tudom,hogy mi.Marad az otthoni edzés abból baj nem lehet
12/17 anonim válasza:
Úgy kéne már egy olyan igazi francia stílusú tüntetés Budapestre....
13/17 anonim válasza:
#8 és mivan ha elköltözök Nógrád megye utolsó falujába. Növényt termesztenék állatot tartanék önellátásra amim meg nem lenne azt még gyorsan beszerzem valahogy.
Tudom hogy kőkori körülmények lennének de inkább mint az eloltás....
14/17 anonim válasza:
Mivel nyár körül kezdenék a tömeges oltást, addig valószínűleg kijönnek a hosszabb távú szövődmények. Így én teljesen nyugodtan beoltanám magam, nem az orosz/kínai vackokkal, hanem lehetőség szerint Pfizer vagy Moderna vakcinával. Ha tetszik ha nem, a vakcina a valódi megoldás a vírus kisöprésére.
15/17 anonim válasza:
Márpedig nem. Ha tetszik ha nem, nem vagyok hajlandó azt a kotyvalékot magamba engedni.
Ez van.
16/17 anonim válasza:
Én se szívesen engedném,hogy belém nyomják,mert ki tudja hogy hatna.Ami másnak esetleg jó az nem mindenkire vonatkozik.Pfizer elég megbízható gyógyszer gyár,dehát ki tudja...
17/17 anonim válasza:
Miért kellett ennyire lepontozni?
Itt rinyálnak az emberek hogy meddig tart még a korona, ennek ellenére úgy elvetik az oltást mintha a sátán műve lenne. Természetesen én is valamilyen szinten szkeptikus vagyok hogy hatékony lesz-e vagy hogy nem-e lesznek szövődmények, de attól még bízok benne.
Még egyszer kérdezem, véget akarunk vetni a járványnak vagy nem? Akarunk még évekig ezzel küszködni? 14-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!