Százalékosan az ellenzéknek mekkora esélye van 2022-ben választást nyerni?
Figyelt kérdés
Kérem azért ne elrugaszkodott számokat írjatok. Csak reálisan 🙂2020. dec. 12. 16:37
21/32 anonim válasza:
Semmi.
O1G semmiképp sem hagyhatja, hogy veszítsen, mert az ellenzék a győzelme esetén csatlakozik az EU-ügyészséghez. Ők pedig teljes vagyon-elkobzást követően mennek a sittre. Kodruta nem xarozik!
A választások meg lesznek hamisítva. Ha nagyon nyilvánvaló lenne a csalás, akkor jöhetnek az ultrák és a TEK.
22/32 anonim válasza:
Persze. Értem én. De mindenki jobb,mint viktor, és mivel nem lesz kormanytag nem mindegy?
23/32 A kérdező kommentje:
22. Nem mindegy. Korszakváltás nem valósítható meg levitézlett emberek jelenlétével. Én sajnos rengeteg embert ismerek, aki az én álláspontom van. A többség nem fog szavazni. Aki igen az meg vagy a MHM-re vagy a fideszre. Az egyik ismerősöm úgy fogalmazott, hogy még a patás ördögre is szavazna Gyurcsány ellenében. És az a baj, hogy nem egy ilyennel beszéltem. Be kell látni, hogy talán a legelutasítottabb politikus.
2020. dec. 12. 18:32
24/32 A kérdező kommentje:
Függetlenül attól, hogy milyen szerepet szánnak neki. Ott van és kész. A lényeg sajnos ez.
2020. dec. 12. 18:34
25/32 A kérdező kommentje:
És elég nagy befolyása is van. Különben biztos, hogy az ellenzéket ő kívánja valamilyen formában irányítani. 14 pontja nem véletlen született. Dominálta vele, hogy ki irányít. Így, aki elhiszi, hogy semmit nem akar, téved.
2020. dec. 12. 18:41
26/32 anonim válasza:
Még messze van,most úgy látom a mostani kormánypártok nyernének kb.40%-al.
27/32 anonim válasza:
Gyakorlatilag esélytelen, mivel olyan se lesz, hogy mind összefog, és ha össze is fognának az sem garantált, hogy aki egyik vagy másik párt szavazója, az összefogásra is szavazna.
28/32 anonim válasza:
20:42: a választási törvény múlt havi módosításai miatt nem maradt más opciójuk, csak hogy együtt induljanak. Lesz majd "moslékkoalíciózás" a kampányban ezerrel.
29/32 anonim válasza:
Ha a narancsosok így folytatják, és lesz egy értelmes ellenzéki összefogás + kampány, akkor szerintem elég nagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!