Dr. Gödényt a vírustagadó nézeteinek terjesztése miatt vagy a kamupárttal lenyúlt 150 millió miatt vitték el a rend őrei?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 12:51
2/12 anonim válasza:
Majd kiderül.Remélem mind a kettő végett.Azt a Lenkeit helyben le kellene lőni.Nem elég hogy vírustagadó,uszító.De még szektavezér is,a legsötétebb fajtából.
3/12 anonim válasza:
Szerintem a vírustagadása miatt. Volt egy ellenzéki (!) parlamenti felszólalás, hogy miért nem lép fel a kormány az álhír terjesztőkkel szemben. Ill. Gődény szervezett valami tüntetést az járvánnyal kapcsolatos intézkedések ellen. Ezekkel függhet össze. Megjegyzem: mivel mindennemű gyülekezés tilos, ezért tüntetést jelenleg semmilyen céllal nem szabad szervezni, tehát már eleve törvénytelen dologra buzdított.
4/12 anonim válasza:
A diktatúra miatt. Most már ez lesz. Bárkit bármikor elvihet egy fekete Csajka és nem kell hozzá indoklás.
5/12 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy tagadta a vírus létezését, eddig csak annyit tudtam, hogy a járványügyi intézkedéseket kritizálta. Mik vannak...
6/12 anonim válasza:
4:
Hagyj magad után minél több nyomot, annál könnyebb lesz téged is begyűjteni. 😂 😂 😂
7/12 anonim válasza:
Sosem tagadta.. személyesen ismerem,sokat beszéltem vele a vírusról is. Az intézkedésekkel van problémája.
8/12 A kérdező kommentje:
Fidesz ellenes vagyok, de Görény ugye a fidesz szekerét tolta a kamupárttal.
Fú,de ez a Lenkei is. Ránézek és nem tudom elhinni, hogy ennek a kuruzslónak a cuccait veszik tömegek.
2020. dec. 11. 13:15
9/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag nyíltan uszított a korona szkeptikus 60iq-s hőbörgő konteós prolikat, hogy mindenki szabotálja el a vírus elleni védekezést. Most meg csodálkoznak hogy elvitték...
10/12 anonim válasza:
13:10 "vírus létezését" Nem a vírust magát, hanem a járványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!