Orbán Viktor meleg?
Gyurcsány nem tette a dolgát, sőt Bajnai sem, de Orbán Viktor sem az igazi!
Azért a gyönyörűt megkérdőjelezném, ahogy láttam az előbb képeket a családjáról. :S
"Azért a gyönyörűt megkérdőjelezném, ahogy láttam az előbb képeket a családjáról"
Neked mindegy mit mondasz/írsz, csak szapulhass valakit? Hidd el, mindenkinek más a szép, más a gyönyörű és nem biztos, hogy te illetve a ti családotok mindenkinek tetszene. Különbözőek vagyunk.
És az 5gyerek nem gyönyörű?? A lányai szerintem csinosak.
(Nem vagyok Fideszes, nem vagyok Navracsics)
Nos én lány vagyok,de szerintem a lányai gyönyörűek,a fiai helyesek és a felesége sem éppen csúnya.
Nem tudom,neked ki felelne meg akkor az szdsz-es melegek vagy az mkmp-s barmok? :P
"melegfelvonulást miért engedte?"
A felvonulás az alkotmányos alapjog! Nem a miniszterelnök, vagy a főpolgármester engedélyezi. Senkinek nem kell engedélyezni.
Megtiltani pedig csak nagyon nehézkesen lehet, és nem olyan indokkal, hogy nem tetszik valakinek.
Mivel magától mozog, gondolom úgy 37 fokos lehet. Ha hidegebb lenne, már nem mozogna.
Ha meg melegebb lenne, akkor azt láznak hívják...
Pedro
"5 gyereke van :O mint a cigógnál :O"
Kovács Ákos énekesnek meg 4 gyereke van. Akkor ő is cigó? Hát beszarok...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!