Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ciki már az ellenzéknek,...

Nem ciki már az ellenzéknek, hogy mindig belengetik, hogy Orbán bukik de a végén mindig Orbán kerekedik felül és még az EU is behasal neki?

Figyelt kérdés

Mindig jön a duma, hogy Orbán egy senki meg le se tojják meg, hogy megint bukni fog, ezt eljátssza az ellenzék meg az ellenzéki sajtó minden alkalommal és minden alkalommal felsülnek, valahogy ez a senki mindig eléri amit akar Brüsszelben is , itthon meg harmadik ciklusát tölti ráadásul 2/3-ban.

De biztos elcsalja a libsi farkasveremben Brüsszelben is a dolgokat ahogy itthon hiszen csak ezzel magyarázható!!4!!4

2020. dec. 10. 18:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#20 2023-ban gondolj erre vissza és röhögjünk együtt amikor újra Orbán fölényeskedik :)
2020. dec. 10. 20:38
 22/26 anonim ***** válasza:
93%

"Orbán fölényeskedik"

Most igazat szóltál, imád fölényeskedni, csak nem tudom mire.

2020. dec. 10. 20:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Fidesz is minden választákor megbukott, vagyis mindig ugyharangozták be.
2020. dec. 10. 23:49
 24/26 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, felfrissítenéd kicsit az emlékezetemet? Mi is volt a vétó célja?

Lehet eddig rosszul hittem, de a költségvetés jogállamisági feltételrendszerének különválasztásáért harcolt. Vagyis a költségvetés ne legyen jogállamisági kitételekhez kötve. De ha jobban tudod, akkor ne tartsd magadban.

Nos, itt ez a megállapodás. Jogállamisági feltétel változatlan. El lehet odázni, de az nem szünteti meg a jogállamiság megsértéséből eredő szankciókat.

Ennek mégis melyik része a "győzelem", vagy hogy az "EU behasalt neki"?

2020. dec. 11. 00:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Orbán győzött. Meghátrált és visszavonta a vétót! 😂 Ez aztán a nagy győzelem. Azt csinálta, amit az EU elvár. Még a jogállamisági mechanizmust se változtatták meg, csak az Európai Bíróság fog dönteni. Na azzal próbáljon harcba szállni Orbán. 😃
2020. dec. 11. 00:29
 26/26 anonim ***** válasza:
68%

Én is csak kiröhögni tudom ezeket az "ereszmászó" fiúkákat!

XD

Hogy milyen izzadást lenyom itt is a kérdező,hogy kimagyarázza a tolvaj főnit!

2020. dec. 11. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!