Nem ciki már az ellenzéknek, hogy mindig belengetik, hogy Orbán bukik de a végén mindig Orbán kerekedik felül és még az EU is behasal neki?
Mindig jön a duma, hogy Orbán egy senki meg le se tojják meg, hogy megint bukni fog, ezt eljátssza az ellenzék meg az ellenzéki sajtó minden alkalommal és minden alkalommal felsülnek, valahogy ez a senki mindig eléri amit akar Brüsszelben is , itthon meg harmadik ciklusát tölti ráadásul 2/3-ban.
De biztos elcsalja a libsi farkasveremben Brüsszelben is a dolgokat ahogy itthon hiszen csak ezzel magyarázható!!4!!4
"Orbán fölényeskedik"
Most igazat szóltál, imád fölényeskedni, csak nem tudom mire.
Kérdező, felfrissítenéd kicsit az emlékezetemet? Mi is volt a vétó célja?
Lehet eddig rosszul hittem, de a költségvetés jogállamisági feltételrendszerének különválasztásáért harcolt. Vagyis a költségvetés ne legyen jogállamisági kitételekhez kötve. De ha jobban tudod, akkor ne tartsd magadban.
Nos, itt ez a megállapodás. Jogállamisági feltétel változatlan. El lehet odázni, de az nem szünteti meg a jogállamiság megsértéséből eredő szankciókat.
Ennek mégis melyik része a "győzelem", vagy hogy az "EU behasalt neki"?
Én is csak kiröhögni tudom ezeket az "ereszmászó" fiúkákat!
XD
Hogy milyen izzadást lenyom itt is a kérdező,hogy kimagyarázza a tolvaj főnit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!