Ausztriában az utca embere milyen véleménnyel van a náluk dolgozó/élő külföldiekről?
Az a véleményem, hogy mindenki maradjon otthon és építse fel, erősítse meg a hazáját. Abban kellene segíteni nekik, hogy ezt meg tudják valósítani.
Túl soknak találom az utóbbi évtizedekben beengedett nációkat.
Személyes tapasztalat, hogy a magyar kisvállalkozóktól, vendéglátásoktól, kiskereskedőktől veszik el a helyet, a munkát.
Nem akarnak, vagy csak részben alkalmazkodnak a civilizált életformához,
a helyi alapelvárásokhoz.
1-es vagyok. Amit írtam, a honi viszonyokra értettem.
Ami Nyugat-Európában folyik, az maga a népességcsere,
háború, katasztrófa.
Semmiképpen nem szabad megnyitni a határokat, mert abban a pillanatban
lezárnák a nyugatiak határainkat, hogy itt maradjanak, tartsuk el őket.
Ezek katonák és feladattal érkeztek. A háttérhatalomnak kell a földjük és a természeti kincseik. Ez az egyik ok. A másik a totálisan identitás nélküli, kevert népesség, a fehér, európai népek kiirtása.
Demagóg és aljas. Ugyanis az iszlámot nem lehet beolvasztani sehova, soha sem lehetett. Hódító a vallásuk is, ami elválaszthatatlan a társadalmi
szemléletükkel. Nem véletlen, hogy a közvetlen segítőiket is megerőszakolják, megölik, ha úgy adódik.
Pontosan, származástól függetlenül utálják és lenézik a "bevándorlókat".
Nyíltan nem ellenkeznek, mert büdös nekik a fizikai, kisegítő munka, 2.000€ alatt le sem hajolnak a fizetésért.
Az, hogy felszínes kapcsolatban pl. munkahelyen mit mondanak, az minden csak nem őszinte vélemény.
Mindegy hogy afgán, szerb, vagy magyar, nekik ugyanaz.
Aki ezt kinn nem látja, az vak vagy elfogult. Az egyetlen esélyed ha sem a kiejtéseden, sem a neveden nem érződik, hogy első generációs bevándorló vagy.
Ennyi tömören.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!