Orbán Viktor megvédte Magyarország szuverenitását?
SEMMI változás NEM történt!
Az eddig is tudott egyezségen semmit sem változtattak.
Orbán Viktor,és a kormánykommunikáció HAZUDIK!
Ismét:
SEMMI változás NEM történt!
Az eddig is tudott egyezségen semmit sem változtattak.
Orbán Viktor,és a kormánykommunikáció HAZUDIK!
Nem rég volt, hogy Cseh Katalin élő adásban volt....
És azt mondta, hogy (nem szóról szóra) a jogállamisági feltételt elfogadták.
Orbánnak meg adtak egy kozmetikus megoldást, amivel védekezhet, de Cseh szerint ezek eleve úgy volt, csak nem voltak bele írva a mechanizmusba.
Lehet, hogy én vagyok nem értem a dolgot, de akkor O.V. győzött!
Mert ő sem a jogállam ellen volt, hanem az ellen, hogy olyanokért vonták volna el a pénzt, miszerint nem engedünk be 700 000 idegent az országba, és az sem volt benne, hogy az Európai Bírósághoz fog kerülni az ügy.
Mivel ezek szó szerint benne lesznek a mechanizmusban, így nem lehet majd úgy látszatra/összképre megvonni a pénzt.
(megemlítem, hogy Donáth A. is elismerte, hogy Varga J. igaza van, addig ameddig nincs meghatározva a jogállam- még mindig nincs, de legalább a migráns kérdésben, nem tudnak minket zsarolni és nem az EP fogja eldönteni, hogy Mo.-tól elvonjuk-e a pénzt vagy sem, hanem a bíróság.)
Persze, lehet én értelmezem itt félre a dolgokat.🤷🏻♂️
"és nem az EP fogja eldönteni, hogy Mo.-tól elvonjuk-e a pénzt vagy sem, hanem a bíróság"
Én úgy tudom, hogy az EP fogja eldönteni, de a Bíróságon meg lehet fellebbezni az egész ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!