Milyen érzés, hogy Miniszterelnök úr győzelemre vezette népét, Brüsszel kiegyezett így vétóznunk sem kell?
10 es 9
Jaja plusz az ororsz es kinai hitel.
Igen muci, ha nem az eu nak fekszunk, le akkor a kinanak es oroszoknak. Csak ok kepesek nagyot tolni hatulrol is
Btw. Az eu gyozott. Kepes volt nagyot nyelni es nem k..szni a tuszkent tartott tobbi orszaggal es egy asztalhoz ulni ezzel a szerencsetlennel.
Ne aggodj lesz meg itt mogyoro szoritgatas az eu reszerol, ez a dontes surgos volt es tobbeket erintett sajnos.
Nem győzött
Amikor kizárták az ep-ből neki az is győzelem volt.
Ha ott helyben megtaposná a többi eu vezető az is győzelem lenne mert nekik mehfájdult a lábuk de a szent viktor csak erősebb lett feláll és haczol tovább
1. én nem vagyok a népe.
2. én magam vezetem győzelemre.
3. Brüsszel nem egyezett ki, mindössze Merkel rájött, hogy a kifizetett pénz zömét visszakapja.
4. Értelmes ember tud vétószándékot kezelni. Tehát két eset van. 1) nem értelmes Brüsszel 2) így járt jobban.
5. Zsarolás kivédésére több ezer módszer van. A balek nem tudja kivédeni, a többi eltakarítja a zsarolót vagy hagyja, mert ekkor a zsarolót szidják, miközben ő nyer.
#14 "Szorgos a francot. Most is itt osztod az eszt ahelyett, hogy szorgosan dolgoznal xd"
Nem mondta egy szóval sem, hogy a munkában szorgos a nép! :)
#15 "Amikor kizárták az ep-ből neki az is győzelem volt."
Aprócska szépséghiba ebben, hogy nincsen kizárva.
De sebaj, a valóság eddig sem zavart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!