Kedves laposföldesek, nem túl erős az idei nátha?
1, nah mibe?
Járvány idején sok a halott? Szerintem a rezfszubagoly tehet róla
2. Minden januárban többen halnak meg, mint előtte decemberben. Várd meg az ideit, és kereshetsz egy új kifogást. Ezt csináljátok 1 éve
Ez volt, aztán az, aztán amaz. Teljesen mindegy mi történik tetszőlegesen kerestek valamit, 2 hét után elfelehtitek, és jön a következő.
Ez a kognitív disszonancia
azért nem kell ilyen ironikusnak lenni, mi az hogy ZIONBAN?
Azért ne keverjuk össze vissza a dolgokat.
Kérdezz ugy h értsuk
3
Igen, nagyjából a magad fajtád is így szokott viselkedni amikor egyértelmű logikai bökkenőkre mutatnak rá a "laposföldesek". Az orrunk alá dörgölsz egy statisztikát, és azt várod hogy essünk hasra?
6
Mutass nekem logikai hibát, én nem látok
Eddig a duma az volt, hogy átlag alatti a halálozás.
Most már nem, most jön a mazsolázás, januárban mi lesz? Előszedjük esetleg a pestises időket, hátha az belefér a tévképzetekbe?
7
Nem, de elég ritkán szoktak tömegesen meghalni járvány idején például autobalesetben, a szokásoson felül.
Gondolom nem látsz összefüggést aközött, hogy járvány van, az orvosok szerint ebben halnak meg százak, és most az össz halálozáson is látszik, mivel elérte azt, amit már nem tud kozmetikázni a tény, hogy a szigorításoknak köszönhetően kevesebb az egyéb halott (egyéb fertőzések, balesetek, stb)
Én tudom, hogy a logika és a valóság is az ellenségetek, de ezt igazán kár állandóan bizonygatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!